Mirek napsal:
to zdenyasi tě to hodně rozhodilo,když máš vynechaných tolik písmenek,,,kdysi sem se tady dozvídal dost rozumných názorú na cokoli,,dnes je to jen o vyměnování svých tzv pravd a neuznávání názoru toho druhého,,,ono to většinou dělají jedni a ti samý,,,pro všechny bych doporučil,jestli chcete nějaký info o autě o kterém máte zájem,tak si přečíst rúzná klubová fora,je tam toho vždy hodně a od lidí které mají reální skušenosti s daným autem,,,tady je to o ničem,,,já si to tady čtu už jen pro pobavení z dlouhé chvíle
neboj, nerozhodilo. Chybějící písměna jsoud aní za to, že než ty to přelouskáš, já už to mám naspaný a k tomu druhý pívo
Spíše mě dojímá to, že sem přijde někdo z ulice a dá nějaký dotaz. Když mu člověk napíše svlůj názor, o který v zadání výslovně žádá, tak se cejtí dotčenej a vyskakuje. Nehledě na to, že ani neumí správně zformulovat svůj dotaz, viz to, co jsem mu odpověděl o post výše. A jak vidno, ty jis to taky nečetl celý, protože kdyby ano a navíc pozorně - moje odpověď (M6) je hned v mým prvním příspěvku s komentářem, že jak s AR, tak M6 za tyto prachy díru do světa neudělá. Holt, lidi dnes nejen, že neumí číst, ale ani se správně zeptat na podstatu věci a hlavně, že pak řvou. taková je holt doba.