Natali napsal:
Pánové tak dnesnim dnem mě pán znovu kontaktoval s tim, že mu auto přestalo ject! neví příčinu protože prej jeho technik nato nepřišel a chce abych si pro auto dojela 400km s odtahovkou a chce vrátit peníze. Převodovku doposud neopravil a i přesto že při koupi jsme ho upozornili aby stim nejezdil dokovad to neopraví. No převodovkou to nejspíš nebude,nevim nejsem technik,podle mě mohl prasknout řemen, ale ten jsem mu řekla že nevim kdy byl měnej,auto nemělo servisní knížku a já sama jsem auto něla jen rok a po celí ten rok bylo auto v naprostém pořádku a jezdilo,dokud nedošlo k problému s převodovkou. Pán má podle mě opravdu smulu ale já přece za tohke nemužu. Taky jsem si koupila auto a po týdnu natankovala spatnou Naftu a oprava mě stála 30 000,- a protože nezbírám paragony tak jsem to platila ze svího a po nikom nicnechci. Proste na ONU už tankovat nebudu. Zřejmě to dopadne že se s pánem budu soudit. Rozbité auto spátky nechci,kdo ví co snim dělal.
Mam za to, ze zminena vada, ktera byla na zacatku cele "reklamace", v tomto pripade odpovida stari a opotrebeni vozu. O skrytou vadu se pravdepodobne nejedna.
Podobne vlakno se tu jiz resilo, zkuste ho vyhledat. Pani mela velmi podobny problem - prodala vuz, zahy se ozval kupujici s vadou atd. atp.