Reno napsal:
Pepe napsal:
Reno napsal:
Pepe napsal:
Reno napsal:
To se mi zdá poněkud přehnané. I v pětce umí třílitr jezdit za 9. 13 žere osmiválec...
Jak komu... Není vyjímečné, abych potkal někoho v nadupaném benzínovém autě, jedoucího se šklebem v obličeji na spotřebu. Ono se to machruje "spotřebu neřeším", ale v reálu je těhle statečných o dost méně. A těm ten 3 litr pod 10 žere málokdy...
opakuju se, s 650i jsem jezdil za 13, s 335i za 9,5. a jezdím jako prase. tabuková spotřeba se pohybuje o litr a půl níž a není vůbec problém ji dosáhnout.
Tak to budeš hodně vydrezúrovaný prase
. Takovou spotřebu udělám i s dvoulitrem
. Mno, když pojedu na vejlet, tak by to asi šlo. Jinak je pro mě benzínovej pohon (při mým nájezdu) sebevražednej.
prosím tě nesrovnávej dvoulitr a dvoulitr, srovnávej motory BMW a zbytku světa. Je tu test spotřeby, kdy s X5 4,8 - automat, 4x4, SUV jezdili za 14,5 litru. Ať mi nikdo netvrdí, že jednička s šestiválcem bude žrát 12-13 litrů při běžném provozu.
Petr-Tipcars: Moje zkusenost je, ze kdybych zatnul zuby, tak se na papirovych 7,2 asi i dostanu, tim, ze spotrebu neresim, jedu si podle sveho, tam dlouhodobe je +-7,5dle rocniho obdobi...samozrejme kdybych jezdil "zabavnejsi" useky casteji, slo by to nahoru. Zajimave je, ze PC oproti realite prakticky nepromeruje = +deci. Dalnice/mimo mesto/mesto mam asi 20/60/20. ta jednicka s trilitrem by se mela pohybovat kolem 10, pri normalnim provozu, hezka okreska 12-15, okruh x2-2,5 oproti normalnimu provozu(odhad
), ale tam se resej spis gumy nez vyjety nadrze.