Středa 01.10.2014 18:04,
Výběr vozu do 150tKč
Milá redakce TipCars, můj dotaz je velmi široký a zároveň velmi specifický. Můj roční nájezd činí cca 15tkm na krátkých trasách, proto bych asi zvolil raději benzín. Vůz plánuji koupit v příštím roce.
Vybírám si vůz, který by měl stát do cca 150tis. Jsem mladý a jezdím poměrně často sám, proto chci zvolit karoserii kupé.
Celý život mám slabost pro BMW, specielně pro trojkovou řadu (možná to má na svědomí Semir Gerkhan) v generaci e46 po faceliftu v r.2003. Jakou byste mi doporučili motorizaci? A na jaké další drobnosti bych měl dát při případné koupi pozor?
Další pro mě zajímavým modelem je MB CLK druhé generace, tomu se na tipcars věnujete dost, jen by mě zajímal váš názor v porovnání k trojkovému BWM
Můj druhý a zároveň poslední vůz je také BMW, nicméně se tak trochu vymyká mým požadavkům na karoserii kupé - BMW řady 1. Co jsem se dočetl, tak motory 1.6 benzín jsou dost poruchové a také rozežrané, ale o 2.0 jsem se dohledal spousty rozporuplných reakcí, mohu vás požádat o uvedení na plnou míru?
Děkuji
Hezký den, Honza
reagovat