0
zpět

diskuze k tématu: BMW 3 E46 330 benzín

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 17.11.2014 20:16, BMW 3 E46 330 benzín
Dobrý den,
rád bych si pořídil na \"víkendové ježdění\" vozidlo bmw 330 v benzínu, ale zajímal by mne názor, jaká karosářská varianta je do budoucna z hlediska prodejnosti perspektivnější. Osobně si myslím, že vzhledem k motorizaci se jedná o variantu Ci, tedy coupé. Kombi a sedan, když už někdo takto \"starý\" vůz bude kupovat, tak jedině v dieselu nebo ve slabší benzínové variantě - pokud se nebude jednat o vyloženou \"voňavku\" v perfektním stavu. Za další by mne zajímal názor ohledně benzínových variant s šestistupňovou manuální převodovkou, nakolik se jedná o vzácnou variantu. Poslední otázka směřuje ke spotřebě. Zda lze i v tomto případě očekávat, že když jsem schopný jezdit dlouhodobě se současným vozem o půl litru menší spotřebou než udává výrobce, jestli i s tímto vozem budu jezdit do devíti litrů v průměru (můj podíl jízdy 20% město typu krajské, zbytek mimoměsto, dálnice vůbec, spíše plynulá předvídavá jízda). Děkuji za odpovědi a názory
reagovat
Ne321
počet příspěvků196
datum registrace02.07.2013
Pondělí 17.11.2014 20:31, To bych neresil
Tu naslednou prodejnost bych asi neresil, protoze to auto je uz dnes tak stare, ze za tech par let az ho budete prodavat bude cena tak blizka nule, ze budou rozdily zcela zanedbatelne. Obecne kupe je nejdrazsi, ale to i na porizeni, takze opet se nic neusetri.
Co se tyce spotreby, tak s klidnou nohou se tech devet litru mimo mesto da.
reagovat
tomaskrtek
počet příspěvků982
datum registrace18.03.2008
Pondělí 17.11.2014 20:55, RE: To bych neresil
Ne321 napsal:
Tu naslednou prodejnost bych asi neresil, protoze to auto je uz dnes tak stare, ze za tech par let az ho budete prodavat bude cena tak blizka nule, ze budou rozdily zcela zanedbatelne. Obecne kupe je nejdrazsi, ale to i na porizeni, takze opet se nic neusetri.Co se tyce spotreby, tak s klidnou nohou se tech devet litru mimo mesto da.

nesmysl, pěkné 330Ci bude prodejné vždy, podívejte se na ceny pěkných zachovalých E30 či E36 ve vrcholných motorizacích. pro tazatele-rozhodně kupéčko nebo kabro+hardtop. 6MT je po faceliftu běžná, tedy od roku 2002/2003. reálná spotřeba-do deseti se vlezete s klidem (vyzkoušeno osobně)
reagovat
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Úterý 18.11.2014 23:32, RE:
Dobrý den. Z hlediska zůstatkové hodnoty vozu na tom bude při prodeji pravděpodobně nejlépe provedení coupé. Šestistupňová převodovka je v této verzi poměrně vzácná. Co se týká spotřeby paliva, vše záleží na jízdním stylu, při běžné jízdě by ale neměl být problém se dostat na spotřebu okolo devíti litrů Naturalu na 100 kilometrů.
reagovat

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma

podobná vozidla v nabídce:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.