Neděle 16.11.2008 17:11,
:) alebo :(
Mam 320d E46, 100kW aspon je to tak napisane v technicaku, rok vyroby je 2003, co uz boly na predaj novsie motory aj c.r. s vykonom 110kW......no menil som turbo a teraz je tam to so silnejsej verzie, cize by malo mat 110kW.....chlapik so servisu mi vravel ze tam ma c.r. vstrekovanie co by uz mohlo byt realne ked bolo vyrobene v r. 2003 ale vykonovo zase v technicaku je tych 100kW, tak trosku chaoz...inac tieto modely maju par vaznesich chorob. teraz mam uto v servise, pretoze mi zacal vybrovat spojkovy pedal a zvuk motora ako keby siel na 3 valce, nakoniec cestou do servisu mi to zdochlo a nie nahodit......v servise sa prislo na to ze mam zlomenu kluku, co je na tom podivne ze prave v mieste uchytenia ojnice ( ked som sa informoval co by to mohlo sposobyt tak kazdy vravel ze som mu riadne nakladal, ale ja som ho setril no neviem ako predosly majitel na tom chodil:( ale dosiel som k zaveru po rozhovore z viacerimi prifikmi na BMW ze je to choroba BMW u tychto motorou, uz sa to stalo viacej krat ze ju zlomilo a iba prave v mieste uchytenia ojnice, co nieje iba nahoda) dalej casto odchadzaju ramena napravy co tiez nieje lacne ked sa nedaju iba vymenit capi ale kéomplet nove:( a najme bacha co tankujeme, vstriku u strasne citlive na to......a pouzivat aditiva na ocistenie p,hmot!!!!BMW su nadherne stroje, no danou za ne su ceny......ja som teraz menil kluku, termostat, spojku(komlet), silenblok, tesnienia a par drobnosty a stalo ma to 70 papierou,,,,,, tak to je len za ten kruzok na kapote........inac BMW servise by som za to vyhodil za tuto opravu cca 150 papierou,,,,co naozaj dost, takze s toho vyply ze sa treba neustale starat o tento motor i ked sa neda zarucit ci sa daco nevyskotne, mam znamich co maji na jazdene 400 000km a menil na tom len olej filtre a raz tesnenie co ho generalkoval a slpe mu to ako nove v zabehu.......
reagovat