Rover623 napsal:
Pomalu lezoucí nebo se zasekávající okno u BMW skoro vždy znamená vadný motor, tedy pokud totálně nezkorodovala přípojka u motoru (ale to se moc nestává). Oprava není zrovna levná, protože motor pohonu stahovačky je poměrně dost drahý (ale je to BMW, s tím že díly nebudou za desetikoruny se musí počítat) a ještě je k němu blbý přístup. Světlou stránkou tohoto problému je fakt, že motor o sobě může takhle dávat vědět třeba 2 roky než odejde, tou horší je skutečnost, že pokud se to rozhodne, že to přestane fungovat při staženém oknu, tak vám jednak samovolně zapadne okno do dveří (sjede až dolů) a do horní zajištěné pozice ho budete muset vytáhnout ručně po demontáži čalounění dveří.
Přesně tak jak píše Rover623. Také mi to tak u E46 dělalo až dodělalo. Za nový motorek chtěli ranec, nakonec mi to autoelektrikář opravil za zlomek ceny a funguje to dodnes (asi 2 roky). Jinak je třeba počítat s vyšší cenou dílů - viz termostat, různá čidla... Jízdně jde o geniální auto, kritiku opožděného DSC nechápu, je to tak chválně nastavené aby se to nechovalo paranoidně. Osobně jezdím s úplně vypnutým DSC i v zimě. Právě díky výbornému řízení a celkovému chování lze brzo vycítit i náznak vybočení z přímky a snadno jej korigovat. Ale mám benzín, takže do cca 4000 je nástup výkonu lineární a očekávatelný. Spotřeba skoro 7 litrů mně dost zaskočila, nevím jak pisatel jezdí, ale když k tomu přičtu nevyrovnaný běh o kterém píše, asi si už budou říkat vstřiky o výměnu.