mikes napsal:
At ctu jak ctu, tak v prvnim A4 prispevku nic o vynaseni koncernu do nebe nevidim, o koncernu dokonce nepise vubec. Nebo ze bych neco prehlidnul? ;o)
Pokud to neni pravda, tak bych cekal ze napises ze totalne keca a ze se to nestava, ale ne, misto toho zacnes nadavat na koncern VW, mas zajimave myslenkove pochody :o)
Pánové sorry, ale už mě ty plky některých zde přítomných(zejména těch kteří slepě nenávidí koncern) lezou krkem... Jasně , tak autor je spokojen se svým BMW, které je podle jeho názoru samozřejmě ve všem lepší než koncern a má hlavně levnější náhr. díly... proboha chlapi !!! Proberte se někteří, jasně BMW je fajn auto, ale taky má svoje chyby a nedostatky a někdy dost zásadní-viz jak psal A4 o čerpadle... Jako plky o tom, že se u koncernu musí na nápravě měnit vše jsou silně zavádějící, je to pouze u některých koncernových aut, dnes už nevyráběných. Ano, BMW nemá řemen, ale řetěz, fajn, odpadají tedy náklady na rozvody. Já na to namítám, že zas nás u Bmw čekají dříve, nebo později starosti s kardanem, jeho uložením a klouby...Prostě každé auto má svá plus a mínus... a když už jsme u těch levných náhradních dílů...tak nevím nevím, ať koukám jak koukám, spojková sada na tento typ BMW-320 D 100KW vychází od firmy VALEO na 21 400, od stejné firmy vychází spojková sada na Octavii 2,0 TDi 103KW na 10 800... trošku mi ta výhodnost nějak nesedí ....např.chladič klima BMW 5700, Octavia 3700, tak nevím nevím a dalo by se pokračovat. tak buďte soudní...