vasapasa napsal:
Jj to oželím,jen jsem chtěl vědět jestli nemá stejnej názor i někdo jinej.Jinak dneska mrtvá diskuze.Chtělo by to nějakej zákeřnej dotaz aby si tu lidi trochu víc nadávali a uráželi se. Jaksi to není ono je to tu jak za starejch časů. Taková vcelku diskuze na úrovni (ne že by mi to vadilo,jsem za to jen a jen rád).Takže nevrhuji na zítřek. Opel ASTRA Ford FOCUS a nebo Ww Golf? A hlavně aby to bylo spolehlivý a mělo to max. objem 1849ccm a aby mi sousedi záviděli,ale zase ne moc,tak akorát,aby mi...
Trochu pozdě, ale přece, odpovídám na otázku, 328i nebo 330d?
Oba umí 0-160 za 20 vteřin, ale 328i se umí rychleji zařadit z vedlejší ulice do kolony, protože 1 je do 60, 2 do 100 a to celé za 7 vt. Zátah 330d od 1200 ot. do 3800 je lepší, ale 328i je s trochou citu v noze použitelná od 700 do 6500 a má jasně lepší zvuk a opravdu lineární průběh nárůstu výkonu. I 330d umí svým zvukovým projevem pod plynem nad 3000 vyloudit úsměv. Spotřeby se není třeba obávat, 328i umělo i pod 6 a 330d kolem 5ti, ale průměr byl 9 a 7. A co bych koupil, kdyby se ve Sportce pochlapili? 330i nebo d, musel bych si hodit korunou. Anebo GTR, ale to je Nissan. Jdu si o tom nechat zdát...