diskuze k tématu: BMW řada 3 vs Mondeo MK4
kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, technické dotazy, dovoz vozidel, ostatní, automobilky, německá vozidla, americká vozidla, ostatní, zábava, život za volantem, typ vozidla, osobní
Neděle 05.05.2019 09:52,
BMW řada 3 vs Mondeo MK4
Chci se zeptat na názor či radu ohledně výběru auta. Jedná se o BMW řady 3, sedan a nebo Mondeo MK4. Rád bych prostorné auto, které nerezne a nějak drží. Chci benzín, tedy v obou případech 2.0 nejlépe. U BMW mě odrazuje zájem zlodějíčků. U MK4 Mondea by snad takovej zájem zlodějů bejt nemusel. U fordu vítěží interiér, u BMW exteriér. Taky případně jestli se vyplatí starší BMW nebo cca kolem roku 2004 - 2007 nebo Mondeo od roku 2007. S ním je problém že bych ho rád ve výbavě Titanium a těch je málo. U BMW by mohl být větší výběr ale zas nevím jak je to v rámci ceny a případného nákladu na údržbu. Ale zde by se to podle mě moc lišit nemělo.Případně i rozdíl v rámci jízdních vlastností. Vím že je to hodně obecnej dotaz. Takže hate klidně sem :) Ale pokud někdo budete mít chuť mi trošičku pomoci, poradit, dát názor, rád doplním nějaké moje kritérie nebo informace pro adekvátní odpověď.
reagovat