Grandelf napsal:
Auto už mám Octavku 1.6 74 kw benzín (ve velmi dobrém stavu) ,ale jde mi hlavně o to že Bmw 3 generace např. http://auto.bazos.cz/inzerat/49385373/Prodam-Bmw-320D.php vypadá prostě božsky,jsem asi moc mladý na to abych si uvědomil riziko stim spojené. Takové auto mít byl můj sen. Proto prvně jsem si koupil jiné auto,abych s koupi toho BMW nespěchal a koupil opravdovou voňavku.
tak ten odkaz na ten inzerát mne opravdu pobavil
"načipováno na 120kw" - hm...člověk,který čipuje auto,tak z něj chce dostat maximum,zajímalo by mne jestli k danému zvýšenému kroutícímu momentu uzpusobil i nové brzdy,novou spojku,atd..aby to bylo dlouhodobě funkční
"xenony" - hm,dodělané xenony,bez vyvažování a ostřiku - neprojdeš STK.na autě to být nesmí
"nový celolak" - ano na autě za 70 tisíc se vyplatí dělat celo lak za 40 tisíc a hned to prodat.
"dovoz z SR" - můžeš hádat kolikátý budeš majitel....a kolikrát už je to stočené
"zatmavené zadní lampy" - opět s tím neprojdeš STK
Sám sobě si odpověz,proč by někdo dal tolik peněz do "tuZingu"(toto není tuning = tuningem se auto zlepšuje hlavně motoricky,tady je to totálně zbastlené,nezpůsobilé provozu) a pak to prodal?
Nezapomen,že pokud s takovým "ztuzeným" autem způsobíš nehodu,tak je vysoká pravděpodobnost,že pojištovna bude škodu vyžadovat po tobě,protože to prostě na silnici nemá co dělat...