0
zpět

diskuze k tématu: Mercedes nebo BMW

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, technické dotazy, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
Croc
počet příspěvků2
datum registrace10.02.2017
Pátek 10.02.2017 13:21, Mercedes nebo BMW
Dobrý den, prosím o radu. Vybírám mezi Mercedesem C 220 CDI - r.v. 2004 (w203 po faceliftu) a BMW 320 D (E46). Docela mám jasno, jaký je mezi těmito auty rozdíl, jen nevím jak jsou na tom se spolehlivostí. Je některý z těchto kandidátů výrazně spolehlivější nebo jsou tak nějak nastejno?
Děkuji za radu.
reagovat
PatM
počet příspěvků199
datum registrace07.08.2016
Pátek 10.02.2017 15:34, RE: Mercedes nebo BMW
Croc napsal:
Dobrý den, prosím o radu. Vybírám mezi Mercedesem C 220 CDI - r.v. 2004 (w203 po faceliftu) a BMW 320 D (E46). Docela mám jasno, jaký je mezi těmito auty rozdíl, jen nevím jak jsou na tom se spolehlivostí. Je některý z těchto kandidátů výrazně spolehlivější nebo jsou tak nějak nastejno?Děkuji za radu.

Ten motor v BMW je velmi kvalitní takže jestli chceš spolehlivost tak Mercedes a nebo jiný motor
reagovat
Croc
počet příspěvků2
datum registrace10.02.2017
Sobota 11.02.2017 01:17, RE: Mercedes nebo BMW
PatM napsal:
Croc napsal:
Dobrý den, prosím o radu. Vybírám mezi Mercedesem C 220 CDI - r.v. 2004 (w203 po faceliftu) a BMW 320 D (E46). Docela mám jasno, jaký je mezi těmito auty rozdíl, jen nevím jak jsou na tom se spolehlivostí. Je některý z těchto kandidátů výrazně spolehlivější nebo jsou tak nějak nastejno?Děkuji za radu.
Ten motor v BMW je velmi kvalitní takže jestli chceš spolehlivost tak Mercedes a nebo jiný motor

Díky za odpověď, ale nějak jsem ji nepochopil
Když je tedy BMW velmi kvalitní a ja chci spolehlivost, tak mám jít do mercedesu? Nechtěl jsi napsat - nechoď do mercedesu?
reagovat
kristian2
počet příspěvků273
datum registrace31.03.2015
Sobota 11.02.2017 08:31, k
ja teda nemám konkretní skušenosti, trochu spíše s mercedesem,ale tak obecně to bude spíše o konkretním kusu a ceně.Kazdá automobilka míří trochu na jiného zákazníka ja bych volil mercedes
reagovat
PatM
počet příspěvků199
datum registrace07.08.2016
Sobota 11.02.2017 09:22, RE: Mercedes nebo BMW
Croc napsal:
PatM napsal:
Croc napsal:
Díky za odpověď, ale nějak jsem ji nepochopil Když je tedy BMW velmi kvalitní a ja chci spolehlivost, tak mám jít do mercedesu? Nechtěl jsi napsat - nechoď do mercedesu?

Ten kvalitní motor byl myšlen ironicky, ale pokud nevadí praskající blok tak si to klidně kup
reagovat
Reno
počet příspěvků1352
datum registrace30.03.2010
Sobota 11.02.2017 17:17, Ggtz chvfhhgb vzfhgjghv h
To se tyka motoru z nasledujici generace, ne? N47?
reagovat
Pavlik
počet příspěvků1328
datum registrace09.10.2008
Sobota 11.02.2017 17:20, RE: Mercedes nebo BMW
PatM napsal:
Croc napsal:
PatM napsal:
Croc napsal:
Díky za odpověď, ale nějak jsem ji nepochopil Když je tedy BMW velmi kvalitní a ja chci spolehlivost, tak mám jít do mercedesu? Nechtěl jsi napsat - nechoď do mercedesu?
Ten kvalitní motor byl myšlen ironicky, ale pokud nevadí praskající blok tak si to klidně kup

To jsi se trochu minul, tenhle problém trápí až následující generaci s nově vyvinutým motorem.
reagovat
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Sobota 11.02.2017 17:50, M47 a N47
přesně tak motor M47 v e46 je ve verzi 110 kw naprosto v pohodě...akorát má komplikovaněji opravitelné turbo ale jinak velmi dobrý, právě až v následující generaci - tedy N47 to je hotová tragedie, bloky, rozvody ostuda bmw...stejně jako inovovaný 3,0d později ale i 3,0 R6 200kw...bohužel, přesně to je důvod proč dnes už bmw nejezdím, nebudu podporovat předraženej šmejd a to jsem býval fanda. jestli chcešš e46 je to dobrá volba, ještě taková old school kára.
reagovat

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma

podobná vozidla v nabídce:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.