0
zpět

diskuze k tématu: ojeté BMW Řada 3 do 200k

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla
Matej
počet příspěvků1
datum registrace10.07.2016
Neděle 10.07.2016 21:23, ojeté BMW Řada 3 do 200k
Zdravím lidi,

konečně jsem si našetřil 200k na nějaké solidnější auto. Od malička jsem snil o BMW a pokukuji konkrétně po Řadě 3. Myslíte, že se dá sehnat za tuhle cenu nějaký sedan s rokem výroby 2007 a výš + kde bych měl nakupovat (v autech se moc nevyznám)? Popřípadě, jestli je to nereálný a měl bych šetřit dál?

M.
reagovat
stréc od piva
počet příspěvků652
datum registrace23.11.2007
Pondělí 11.07.2016 22:07, RE: ojeté BMW Řada 3 do 200k
Matej napsal:
Zdravím lidi,konečně jsem si našetřil 200k na nějaké solidnější auto. Od malička jsem snil o BMW a pokukuji konkrétně po Řadě 3. Myslíte, že se dá sehnat za tuhle cenu nějaký sedan s rokem výroby 2007 a výš + kde bych měl nakupovat (v autech se moc nevyznám)? Popřípadě, jestli je to nereálný a měl bych šetřit dál? M.

sorry...ale nějak mi to nedává logiku...
"v autech se moc nevyznám" ale chci si koupit 10 let staré auto s pořizovací cenou přes milion kč...

kdo ti bude dělat servis,kdo s tebou bude to auto po bazarech chodit vybírat,dávat na zvedák? pokud nemáš známého který má BMWčka a jejich techniku v malíčku....tak bych raději šetřil na nové BMW s zárukou :) jinak si koupíš časovanou bombu

reagovat

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma

podobná vozidla v nabídce:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.