0
zpět

diskuze k tématu: Spolehlivé kombi do 250-300 tisíc

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, francouzská vozidla, japonská vozidla, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 02.09.2013 15:27, Spolehlivé kombi do 250-300 tisíc
Dobrý den,

jsem majitel postarší Mazdy 3 s benzínovou 1,6 a přišel čas na obměnu vozového parku. Uvažuji o prostornějším kombi s naftovým motorem, z dalších kritérií mám cenu do 250 tisíc korun (300 tisíc max za opravdu zajímavý kousek), nájezd do 120tisíc km, ideálně pod 115tkm, výkon nad 90kW, nejlépe nad 100kW a věk do 5 let. Zatím mám mezi kandidáty buďto starší BMW 318d a 320d, Mazda 6, Citroën C5, Ford Mondeo nebo VW Passat. Rád jezdím, užívám si sportovnější jízdu, ale záleží mi hlavně na provozních nákladech a spolehlivosti, co byste mi doporučili?

Děkuji za odpověď
reagovat
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Středa 09.10.2013 22:51, re:
Dobrý den. Pro sportovnější jízdu se hodí auta s velmi dobrým podvozkem. Na špičce bude pravděpodobně BMW, které má sportovnost danou koncepcí pohonu. Za stejné peníze seženete mladší a s menším nájezdem Ford Mondeo, které má výborný podvozek a komunikativní řízení (asi nejlepší ve střední třídě). Velmi dobrá je také Mazda 6. S diesely byste neměl mít problém, pokud budete tankovat kvalitní palivo. Citroen C5 a VW Passat se hodí spíše pro klidnější řidiče.
reagovat

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma

podobná vozidla v nabídce:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.