0
zpět

diskuze k tématu: AKTUALIZOVÁNO: Problém s BMW 530d

kategorie zařazení tématu: poradna, technické dotazy, německá vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 29.07.2007 17:31, RE: pro Mirek 56
anonym napsal:
Nějak jsem nepochopil proč by ten, kdo byl proti ruským zbraním a vojskům měl bezmezně milovat a nadšeně vítat americké zbraně a vojska. Co takhle logika? Co když prostě nechceme ŽÁDNÉ CIZÍ ZBRANĚ a VOJSKA na našem území? A hlavně prosím nezačněte se spekulacemi, že radar není zbraň a americký voják není voják ale kámarád do deště.
hlavně , že jste jinak zdravý
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 08.09.2007 19:38, piloti tříválcových fábií
mít negativní názor na auto, to je jedna věc, ale urážet jeho řidiče...no nevim, moc profesionální mi to nepřipadá
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 11.06.2008 22:40, Razy při rozjezdu
Musím dodat, že za to muže i gumo-pryžovy element kardanu (nevim jak se tomu spravne řika česky) - když je načaty - dava razy při rozjezdu.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 07.09.2008 10:45, spotreba
Jen k té spotřebě u "oktávky" Je samozřejmě blbost jet na šestku do kopce šedesát ale druhá blbost je točit motor vždy nad 2 tisíce. Když jedu po rovince nebo z mírného kopečka tak tam klidně mám 1500 otáček. Motoru ani ničemu jinému to vubec nevadí protože motor bere zcela minimálně. Oktávku jsem míval jako služebák a tímto stylem jsem na ní najel 320 000 bez výměny zminovaných dílu při spotřebě 5,3 litru a to se po silnici neloudám!!! Jen nejsem línej si vyřadit a správně volit kvalty...
reagovat
  1 ... 4 5 6

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.