lakyporucik napsal:
Vem si třeba příklad s komentáři co dávají hlavu a patu, já se ptal snad na nástrahy a rozdil mezi 530 a 535 ne jestli nechci Rapida. to je první věc, druhá věc pročetl sis snad všechny komentáře ? S Naftou jsem to už rozebíral nahoře že teda jen teda Benzina a OMV. A to s tím kamarádem, nechápu jaké mátek amarády ale je to známý kterýmu je normáolně 45let a pracuje už několik let jako automechanik a autoelektrikář a normálně děla auta vyšší třídy. Tak nevím proč tady píšeš jak kdyby to byl kamarád z garáže ? poukazoval jsem jen na to že díly a servis bych měl levnější o pár kč a ty hned jak s kamarádem atd. to jej ak kdyby jsi měl známého kde opravuje jen BMW a ja ti řekl no jasný s kamarádem si to opravuješ........
já poukázal na to že mohu mít opravy a údržbu za ceny nákupu a bez práce, u normáního kvalitního servisu, a naftu jsem řešil nahoře že radši ani tu co strýc tankuje do cele firmy do BMW i MB ML a radši teda jen OMV a Benzinu. Já chtěl radu jaké jsou nástrahy a na co si dát pozor při koupě BMW a když už tak jaký ročník a každý se tu chytá prvního slova. Já zas nechápu účel komentáře. Napřed si uvědom že ten co to děla zadara je normalní servisák a autoelektrikář s profi diagnostikou a vybavenou dílnou jen protože mu tam pomáhám od 15let tak vždy nebyl problém za práci neplatit jen platit díle ktere ma vždy s nějakou slevou. Nic ví na tom není. Jen na to jsem poukázal, a já od vás chtěl vstřícně slyšet pár rad, a ne od pár chytrých lidí slyšet - kup si rapida, nalej do toho naftu za 25 ( ta nafta je kvalitnější než mužeš tankovat třeba ty- aletřeba tankuješ jen Benzina atd to pak ne ale furt kvalitnější než nějaká shell) atd. Proč někdo poradí atd a někdo jen kritizuje ? alespon poznám kdo to BMW opravdu má a kdo má jen hubu plnou keců a připomínek.
Boha.... Tolik arogance tu zase dlouho nebylo. Vem si bokem pár tisíc na auto a najdi si lektorku češtiny. Dej se na nějakej sport a nauč se trochu pokoře.
Jsi na všeobecném fóru, je jasný, že ti budou lidi doporučovat alternativy k tebou vybranýmu autu. Alternativy který budou mladší, jednodušší, míň ojetý... Většina přispěvatelů se tu snaží doporučit auto, u kterýho čeká co nejmíň nástrah a s co nejjednodušším servisem vydrží co nejdýl. Pokud hledáš přímo a konkrétně info o E60, tak je logickej krok jít na forum BMW klubu a hledat tam. Ale chápu, že když tam založíš nový téma jako třetí puberťák v tomhle měsíci. Téma, který je omýlaný pořád dokola, že se s tebou nebaví.
Taky nechápu jak můžeš s fabkou jezdit s takovou spotřebou a tvrdit o sobě jak už ses od 18 vyklidnil. A přesto máš stejnou spotřebu jako já ve větší zafiře, a to jezdím prakticky jenom krátký trasy po městě. Pokud máš opravdu přístup ke kvalitní naftě za pár kaček, tak máš štěstí a pokračuj v tom. Pokud si jenom myslíš že je ta nafta kvalitní, tak já osobně doporučuju benzinu.
K E60 ti asi moc neřeknu, mě se to auto nelíbí. Mezi širokou veřejností bráno jako "luxusní bmw." Mezi motoristickou veřejností už je to prostě starý auto. Jasně, jezdí spousta krásných skvěle udržovaných kusů. Ale taky jezdí spousta vražd a v nich blbečci co si honí triko. Pokud bych měl na auto stejný prachy jako ty, splnil bych si sen a koupil buď E46, nebo E39 a uvedl do topstavu.