cruise napsal:
naprostý souhlas... Forma psaní, kterou tu Kylie předvádí není ani vtipná, ani intelektuální, je prostě jednoduchá a ubohá...Hrát si na něco, co nejsem...mám takový pocit Kylie, že trpíte velikými mindráky, když se musíte takto projevovat a neumíte psát normálně...
intelektuální ... vy víte co to znamená? (POUČTE mne ... ,-)
jednoduchá ... vždyť já "blond" - jak JINAK byste mne mohl "vidět"
ubohá ... jediná mezi CHLAPY - to ano - kdyby mi taková Michelle O´Connor a Vicky Parrot na POMOC přišly ,-)
PS: PROČ psát "normálně"? To NUDA je a toho DOST máme přeci V PRÁCi! Já tedy už i s "obviněním/názorm" že PLÁNOVALA a VYTVÁŘELA jsem to ÚMYSLNĚ pro internetové diskuze se setkala ...
To je OPRAVDU "tak" NEpochopitelné, že to je JEN "zábava"? Já o "autíčkách" se tu až tak moc NOVÉho NEdozvím, tak mezitím čas TAKto "zabíjím" ...
SPÍŠE je zajímavé PROČ lidem (v česku - samozřejmě NEjen zde) jakákoliv (často i v oblečení, raději NEmluvit ) ODLIŠNOST tak VADí - naopak občasné (jasné) zde napsané NEsmyslý/výmysly snad až LŽi či "vulgarity" BEZ mrknutí PŘECHÁZENY jsou ...
Já VíM že (trochu) "jiná/divná" jsem, ale NE"blábolím" NE"vymýšlím" a i tak snad NEJvíce KRITIK "schytávám" ... ČíMpak to bude ČíM asi?
Pěkný den (a NEbojte, příští týden /asi - moc/ NEpřispěji /patrně/ "stíhat" NEbudu ... ,-)