0
zpět

diskuze k tématu: BMW 5 - jaká je generace E60?

kategorie zařazení tématu: poradna, jaký typ motoru vybrat, technické dotazy, německá vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 06.03.2009 16:03, RE: N52
Kylie napsal:
Buřtíkův "junior" měl novinářskou 330i (190 kW) a REÁLNÁ spotřeba byla někde kolem 9 litrů (při relativně "intezivním" využívání schopností motoru - "závěrečný" kopec na plzeňské dálnici ... nevím jak se to tam jmenuje - je tam odbočka na Karlštejn a docela PRUDKÉ delší stoupání (tři pruhy - občas nějaký kamion i v prostředním - takže ta "pomalejší" auta "blokují" levý rychlý ...) poslední před Prahou - tak TAM je "radost" takový motor "použít" - ale to i "brumlův" mírně důchodový třílitřík - ...
Aááááááá odbornice 35i se dával na posled do E39. Tedy do roku 2003 ))))
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 06.03.2009 16:25, RE: N52
vasapasa napsal:
paní Kylie, zde (535i) se naprosto jednoznačně ukázala vaše odbornost. Napříště bych vám doporučil vyjadřovat se toliko k vozům značky citroen, tam je to vaše parketa.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 06.03.2009 16:28, RE: N52
Kylie napsal:
Ano SOUHLASím - to ODPOVíDÁ realitě ... (i té 3kové řadě - a ta by se /pravděpodobně/ při větší jízdě po městě TAKÉ asi dostala ještě o kousíček "výš"). POD 9 litrů to REÁLNÉ si moc NEní ... (můj třílitrový "důchodce" si udržuje svých 10,5 - 11 litrů - mezi 9-10 se dostaneme JEN na dlouhých trasách BEZ města - při "economy run" někam deci NAD 8 litrů - "zdokumentovaných" mám NEJMÉNĚ 8,4 litru/100 km - to je těch 7,7 litru u bmw .... )
Vím že TOMU "mnozí" asi NEbudou chtít "věřit", ale tak něja...
BMW R6, Porsche 711 a mercedes-benz D-72 EMG jsou moje oblíbená auta paní Kylie, to už nemůže být náhoda, to musí být znamení!!!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 06.03.2009 16:34, RE: Co NEJnovější ...
Kylie napsal:
Já VíM že ("trochu/trošičku") PRAVDu máte - já s tím (možná) něco "udělám" ...
... ale mne to TAKhle prostě "baví" .... "nuda/šeď" a "povinnosti" těch máme v práci DOST a DOST ... já POTŘEBUJi se někde ... "odreagovat" (a "autíčka" já RÁDA a tak ....)
Pěkný den
Kylie,nenechte se odradit od věčně štouravých a korekcí posedlých lidí. Váš projev je jedinečný a pro mě čtivý,není to prostě nuda:)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 06.03.2009 16:41, RE: N52
Reno napsal:
paní Kylie, zde (535i) se naprosto jednoznačně ukázala vaše odbornost. Napříště bych vám doporučil vyjadřovat se toliko k vozům značky citroen, tam je to vaše parketa.
kucí né že bych kajlí buhví jak obdivoval ale zkuste si rozšířit obozory nějakým katalogem
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 06.03.2009 16:46, RE: N52
vasapasa napsal:
kdyby jste byli liní, tak vám ušetřím čas jedná se o model s objeme 2979 cm3 R6 s výkonem 225kw dopovaný twinturbem. Modelové označení vozu 335i ( v případě 3er atd)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 06.03.2009 17:08, RE: N52
Reno napsal:
BMW R6, Porsche 711 a mercedes-benz D-72 EMG jsou moje oblíbená auta paní Kylie, to už nemůže být náhoda, to musí být znamení!!!
TAKÉ to "cítím"! TAK už je to TADY! TÉŽ jsem četla, že než přijde APOKALYPSA objeví se ZNAMENí ..
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 06.03.2009 17:09, RE: Co NEJnovější ...
Karel4x4 napsal:
Kylie,nenechte se odradit od věčně štouravých a korekcí posedlých lidí. Váš projev je jedinečný a pro mě čtivý,není to prostě nuda:)
.... cítím STABILITU kvalitní konstrukce ... ach (není nad) 4x4!
Pěkný den (Karle ,-)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 06.03.2009 17:21, RE: N52
vasapasa napsal:
Áááááá ODBORNíK - co si NEvšiml, že bmw ZMĚNILO "názvosloví" (a NOVĚ motorům - právě TAKTO "říká")
PS: Znáte přísloví: DvaKRÁT "měř", jednou "řež"? (tak TENTOKRÁT jste si "odřízl" tu větvičku co na sedíte - BUM!!! TO byla ale RÁ-NANANana .... bolelo to? Tak to vám /trochu/ PATŘí!)
PPS: Já totiž (čistě "teoretické") CHOUTKY na bmw z4 ("sDrive" - když už "potřebujete" být tak DŮSLEDNÝ v názvosloví - NEvšimla jsem si, že byste někoho JINÉHO se snažil "opravovat" ...) 35i mám
Pěkný den (a NEzlobte! ,-)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 06.03.2009 17:24, RE: trilitr jako
Stejskal Jarda napsal:
Jako nechapu jako muzete porovnavat citron s bavorem ze jo, ten bavor ma mnohem lepsi jizdny vlastnosti a je to vybec neco mnohem lepsiho ze jo. To uz muzete bavora zrovnat s oktavii nebo s nakym rezavym renckem , ja se v tom vyznam ze jo, ja prodal dost aut a vim, ze frantici nejsou nic moc ze jo. Mel sem i mergla, toho jsem rozbil ze jo...
Was ist das "mergl"?
Já NEsrovnávala bmw a citroën, ale "třílitřík" a "třílitřík" .... a když ten "Made in France" (s pustem v nose) 220 km/h jezdí, tak ten z München "VíCE" (by měl) ... TO jsem řekla/napsala já (a bude maličko "živější" a bude mít maličko "menší" spotřebu - to já JEŠTĚ dodala...)
Pěkný den
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 06.03.2009 17:28, Milí vasapaso a Reno!
Reno napsal:
Jak Valnoha PRAViL: "Kucí - dnes vám to NEvyšlo!"
PS: Trošičku jste se (sami SEBE) "........." (doplňte si sami)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 06.03.2009 17:36, Milý Valnoho!
Valnoha napsal:
kdyby jste byli liní, tak vám ušetřím čas jedná se o model s objeme 2979 cm3 R6 s výkonem 225kw dopovaný twinturbem. Modelové označení vozu 335i ( v případě 3er atd)
Doufám že "JE JASNÉ", že to mé (zopakované) "ááááá odborník" bylo/je pro "vasapasa" napsáno/věnováno - vámi popisovaný motor považuji za MOC povedený a v novém Bmw Z4 by mohl být VELMi zajímavý (takové "skoroZ4M3" - bych to nazvala já ,-)
Pěkný den
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 06.03.2009 17:41, Milý Reno!
Reno napsal:
Pročítaje vaše CELODENNí příspěvky v této diskuzi vám PŘEJi, abyste si to s těmi vámi VYJMENOVANÝMI vozy "užil" a "užíval" (a JINÝCH vám již ani NEtřeba) .... a NEpřejte si (a MODLETE se), abych kouzelnou hůlkou NEmávla a NEřekla: "TO vám přeji JÁ!" (to byste si v tomto životě už asi moc "nezajezdil" ,-)
Jinak ... pěkný den
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 06.03.2009 19:17, RE: N52
Valnoha napsal:
Mám za to, že je zde řeč o třídě pět. Proto jsem napsal, že není žádná 535i.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 06.03.2009 19:23, RE: Milý Reno!
Kylie napsal:
Pročítaje vaše CELODENNí příspěvky v této diskuzi vám PŘEJi, abyste si to s těmi vámi VYJMENOVANÝMI vozy "užil" a "užíval" (a JINÝCH vám již ani NEtřeba) .... a NEpřejte si (a MODLETE se), abych kouzelnou hůlkou NEmávla a NEřekla: "TO vám přeji JÁ!" (to byste si v tomto životě už asi moc "nezajezdil" ,-)
Jinak ... pěkný den
Paní Kylie,
abychom si rozuměli, mně nevadí, že si tady píšete ty svoje roztomilé hlouposti. Mně vadí, že to píšete tím strašidelným stylem, který je podle Vás zábavný a rozzáří šeď všedního dne. Většinu lidí to otravuje. Je takové nějaké nepsané pravidlo internetových diskusí neobtěžovat ostatní projevy typu ZAPNUTY CAPSLOCK apod. Ale dokážu pochopit, že když nemáte oslovit, snažíte se jak se dá.
A klidně si mávej kouzelnou hůlkou ty stará čarodějnice))
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 06.03.2009 19:24, RE: Co NEJnovější ...
Kylie napsal:
.... cítím STABILITU kvalitní konstrukce ... ach (není nad) 4x4!
Pěkný den (Karle ,-)
Kde ses tu vzal Karle tak najednou?
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 06.03.2009 19:28, RE: N52
Kylie napsal:
Áááááá ODBORNíK - co si NEvšiml, že bmw ZMĚNILO "názvosloví" (a NOVĚ motorům - právě TAKTO "říká")
PS: Znáte přísloví: DvaKRÁT "měř", jednou "řež"? (tak TENTOKRÁT jste si "odřízl" tu větvičku co na sedíte - BUM!!! TO byla ale RÁ-NANANana .... bolelo to? Tak to vám /trochu/ PATŘí!)
PPS: Já totiž (čistě "teoretické") CHOUTKY na bmw z4 ("sDrive" - když už "potřebujete" být tak DŮSLEDNÝ v názvosloví - NEvšimla jsem si, že byste někoho JINÉHO se snažil "opravovat" ...) ...
Kylie, vyčtený to máte pěkně, ale dětské sny se tady nepočítají...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 07.03.2009 11:56, RE: Co NEJnovější ...
Reno napsal:
Kde ses tu vzal Karle tak najednou?
Milý Reno, jsem spíše pasívní čtenář než aktívní diskutér,reaguju většinou na články ohledně vozů kategorie offroad. Tak pokud bude nějaké téma,které se bude týkat této kategorie tak se budu objevovat častěji:)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 07.03.2009 13:53, rada
mam uplne stejny problem s vyberem.ale jeste premyslim o bmw E92 335i cupe.je to sice uplne neco jineho,ale libi se mi.tak bych se chtel jed dozvedet,co na to rikate a rada tez neni spatna,Thank you.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 07.03.2009 14:18, BMW
Vím že je to trošku mimo mísu, ale prodával jsem tu tmavěmodrou E32 (přímo tu na fotce co autor použil pro ilustraci a také s ní najezdil dost kilometrů, místo ní se pořídila právě řada E60 a musím říct, že na starou dobrou čtyřlitrovou sedmu oba s láskou vzpomínáme, tyhle auta prostě mají něco do sebe.
reagovat
  1 ... 4 5 6

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.