Čtvrtek 19.06.2008 16:47,
No jo, Baworáky sou hezký, pěkný svezení, značka má svoje jméno, prestiž a nevim co ještě, ale............. kdejakej jouda se v tom hrabe (takový ti domácí samoladiči), dává tomu čočku, aby zamachroval jak umí ,,zatáčku bokem" tak se sakra nedivte, že sou ty auta dojebaný jak se dá a narazit na opravdu slušnej kus, o kterej se někdo staral jak má, dá sakra práci. Dneska ,,postpuberťáci" na machrování: ,,hele já mám BMW". Jenže z těch aut, konkrétně z tý jejich kvaliy, už mnoho nezbylo - zhuntovaný blbým zacházením, mají hrozně nalítáno, značkovej servis? haha, ty auta ho nevidí, a kdo na něj opravdu má, si nekupuje deset let starý Báwo a dest let ,,oddělávanýho" Bawora už ani značkovej servis nespasí!
Pro mě, je dneska ojetý BMW málo muziky za hodně peněz, to samý platí o Audi. Nechci nikoho urážet, mají spoustu fandů, ale proto jsou to fandové a ti vědí jak na to, co jejich Baworáček potřebuje a nelitujou těch peněz. Člověk, kterej chce BMW na normální, spolehlivý ježdění, by si to měl sakra rozmyslet. Osobně bych si na každodenní ježdění koupil Japončíka, za málo peněz, hodně muziky (ať už kvality, nebo spolehlivosti). Nemusim dělat frajera, mít BMW, nebo Audi a ve skutečnosti bulit, jak je ten servis a jejich údržba drahá a vůči tomu, co ta auta normálnímu smrtelníkovi nabízí, i zbytečná
reagovat