tomaskrtek napsal:
jo, jenže česká ovce raději koupí auto se stočeným tacho na obligátních 130k a bez servisky než poctivě servisovaný, opečovávaný a udržovaný auto s trojnásobným reálným nájezdem. navíc tyhle držáky z devadesátých let bohužel obvykle končí totálkou, nechutí neznalého majitele k dražšímu servisnímu zásahu (jezdí tady jeden mamut W140 s prdelí na zemi, nového nivó se nedočká) nebo u našich cikánských příživníků. osobně jsem viděl sec 600 tuším 92, najeto skoro 400k, kondice 1A, nissan maxima 3.0 QX...
Krtku, tak není se co divit. Tam u vás na Prostějovksu to je samý bytelně stavěný ogar, poctivá chlapiska krev a mlíko s fištrónem. Tonda, Pepča, Lojza, to je výkvět takzvaného Heimatvolku..., to je ten zdravý národ z vesnic. Není se čemu divit, že tam auta najíždějí 800 000Km. Antonín Gruchňa, 70letý servismen, nebo Lojza Skočdopole, to jsou fachmani, kteří Maximám rozumějí.... Tomu bych i věřil, že tam u vás auta najedou tolik... Jinak typický blblý čech bere do huby cigány... ˇPodle toho si vždycky udělám názor na člověka... Mě taky většina z nich sere, ale nejsem frustrovaný ubožák. abych je vzpomínal... Navíc těch příživníků je tady podstatně víc...krtku.... třeba automechanici, úřednící, číšníci, barmanky, zednící...politici... takový nějaký cigán mi vadí úplně nejméně...