Monteverdi napsal:
Zajímalo by mě kde se dají sehnat díly na BMW za tyto ceny. Měl jsem rok 530i na lpg. Ceny dílů a oprav tak 2-3x vyšší. Pochybuji, že to bylo tím, že jde o auto po faceliftu. Ke staršímu BMW je asi nezbytné znát hodně dobrého mechanika a pokud je na plyn, tak to platí dvojnásob. Zdaleka ne každý to umí opravit. Jízdní vlastnosti rozhodně takový zázrak nejsou. Na sněhu se dá nakonec jezdit se vším, jde o to jak rychle a jaké úsilí to stojí. Stačí už vlhká silnice a i průměrná předokolka bude mnohem jistější a zřejmě i rychlejší. Nebylo to moje první BMW, ale zřejmě poslední.
No co na to říct, asi neznáte toho dobrýcho mechanika a ten váš vás sedřel z kůže. Co jste měl za LPG, já mám Prins a vůbec nevím, že tam je, nebylo potřeba na něj za celou dobu sáhnout. Nevím s čím srovnáváte, ale jízdní vlastnosti jsou velmi nadprůměrné, problém může být v podprůměrných vlastnostech řidiče. na sněhu jezdím bez úsilí a problémů, jezdím i na hory a jezdím za každého počasí, za 4 zimy co jezdím s BMW neznám řetězy a když mám jet na sněhu s předokolkou, tak s ebojím.