David V napsal:
Já měl rozpravu na téma pravdivosti inzerátu s jedním nejmenovaným autorizovaným prodejcem. Vůz ideální stav, fotky OK, po 1. majiteli, servisováno v autor. servise, servisní knížka, doložitelná historie. Přijel jsem na místo, autorizovaný atosalon s dílnou a přidruženým prodejem ojetin té značky. Všechno vypadalo super a pak to začlo: po 3. majiteli, havarované (jen plechy a fakt slušně opravené), serviska NEE, doložitelná historie (v záznamech) NEE, autu ve 140-tkm čvachtal klíček v zapalování...
manželce se zalíbila zet trojka kupéčko, u Samsona v Olomouci byla jedna v černěm matu tak jsme jí jeli okouknout...auto původně krásně modré, podomácku nafóliované, ani jeden díl nepasoval jak měl, interiér dobitej, radši jsem si to nenechal ani nastartovat...koukal jsem že od tý doby je už ve třetím bazaru a z původních 330 je na 250 (je to emko z roku 98), další byla v áčkách, za super cenu, když jsem jel na pobočku složit rezervaci aby jí dovezli tak mě překvapili-dali mi přečíst výkupní protokol takže jsem jí odmítl bez toho abych jí viděl (ale fakt šok, asi se opravdu zlepšují, takhle přesně rozepsané vady jsem neviděl), další dva třílitry co jsou u nás mají přes 200k najeto a jsou v plynu
, jsou i tací co si myslí že za Z3 2.8 z roku 98 dostanou skoro 300... zkusil jsem autobazar.eu kde hodně inzerují slováci privátně, občas se tam dá něco pěkného najít, a nezklamal jsem se, dvoutisícovka třílitr, majitel mě upozornil na vady-estetické-takovým způsobem, že se mi tam ani nechtělo, ale risknul jsem to. jak otevřel garáž tak jsem věděl že se risk vyplatil. pár flíčků na laku, trochu ošoupaná modrá kůže, jinak krasavice, nebouraná, nezprzněná tun(z)ingem, příplatkovej samosvor, počítač, 17ky origo kola, skleněná střecha, paráda. majitelovo páté auto v rodině, tak prý jedno musí pryč. mimo to dvě motorky, Dukna Monster 2009, na padesátníka překvapivé, civil mj. 530d od nova, krásnej bejvák, perfektní jednání...až později jsem zjistil že je to mluvčí nějakého slovenského ministra. velká spokojenost, 115 najeto, motor jak samet, a ten zátah je fantastickej. dalo to práci vybrat, nelituju toho.