David V napsal:
No, co si představíš, když se řekne 11 let staré auto? Lidi nejsou zvyklí, že 11 let staré auto může vypadat dobře a fungovat správně. Jim je vtloukáno do hlavy, že je auto po 4. nejvýše po 6-ti letech zralé do šrotu a je třeba koupit nové.
Jezdí různá monstra, ale já nemám to štěstí, že bych se nějakému dostal pod kapotu.
Petr-Tipcars: Toz moje popelnice ma aktualne 10 let a zatim take funguje a kdyz se umyje, tak i trochu vypada
samozrejme, ze 4 lete auto bude v jinem stavu, ale ja se momentalne vicemene niceho krome spojky nebojim. jeste rok, 150-160 na tachometru a snad ji dam preventivne. vymena napinaku retezu odstranila pazvuky po startu, demontaz odhalila netesnost sani pred klapkou, takze otacky po startu uz se nehybaji...planujeme v popelnici chorvatsko a pokud neprijde 4 hodinova kolona, snad by spojka mohla prezit...loni ji stacilo po 1000km a 30km kolone na zaver vychladnout a rok zase funguje, tak doufam, ze letos to jeste zvladne
zastavam nazor, ze pokud neco funguje, tak je skoda to za kazdou cenu menit, zvlast kdyz novejsi nemusi byt lepsi. mit volnych 300+, tak to neresim, ale nemam, takze se budu jeste minimalne 3 roky starat o tuhle popelnici, ale az ji nekomu prodam, tak s ni bude jeste nekolik let moci jezdit. Tvuj vzorny pristup v masovem meritku by znamenal vynikajici kulturu prodeje ojetin, jenze...
nebudme idealisti: dojezdit, donicit a prodat jako vonavku je castejsi...jinak ano, jezdi monstra: dnes na pumpe jsem videl dobitou cordobu...lidi jsou na tom pristupu nejvic biti sami, kupovat funglovky a po 4 letech je prodavat je krasne kdyz na to mas, ale 90% z nich jde bohuzel pres leasing, uver...tomu rikam fandove...