max napsal:
no já bmw vzhledově nemusím, sám mám raději alfy a audi ale nutno uznat že poté co mě známý v 535i svezl tak jsem byl hodně hodně překvapenej...to jsem nečekal jak to auto jezdí, přemýšlel jsem i o koupi, ale docela se toho obávám přestože ceny jsou nízké- 5ka se dá sehnat už za 50 000 ale tds, 525i pěkné, 540i +to co je popisováno v recenzi tak spíš za 120-150 000kč a víc což zase není málo....
jojo mrchy se seženou už od 45 000 ale slušná 34ka začíná bejt drahá....hodně pěkné jsou tak od 100 000 vejš 530 a 540 V8 stojí pěkné tak 150 - 180 000kč ovšem jsou i kusy v ceně e39tek ale jen pro znalce,
osobně si myslim že ač je to starý auto tak pokud je v pořádku nabízí vynikající svezení a jak napsal autor je to auto opravdu schopný-je tedy náročné na řízení ale umí li řidič jezdit je to zbraň na dnešní rychlý hatchbacky, navíc verze b30s(v recenzi) má hliníkové nápravnice a nápravy, je celkově precizněji vyvážená a asi o 110kg lehčí než srovnatelný model,tužší stabilizátory smaosvor,ostřejší řízení....no na okresce ukáže záda kde čemu