Středa 15.07.2009 16:00,
rada
Dobrý den Jakube, moc se mi líbí, že Váš dotaz zněl, jestli má někdo zkušenosti se spolehlivostí e39 + upřesnění na 530i. V odpovědích se div nedočítáme rady aby jste si koupil octavii 1,9tdi. Nechápu lidi, který si koupí BMW a pak řeší, jestli to baští 11L benzinu nebo 10L nafty. Když nemám na provoz, nekupuju si BMW. Kdysi mi všichni podobní lidé diktovali, jaký jsem blázen, když si kupuju 530i a naprosto nesmyslně mi předhazovali spotřebu 15L, drahý servis, malý zavazadelník atd atd. Mám 530i manuál, sedan se standardnim podvozkem, najetejma 130tkm - najedu totiž ročně max 8.000km, takže za pět let ho budu třeba prodávat se 160tkm a zase mi nikdo nebude věřit, že to nemá víc. Kdyby nebylo vandalů, nikdy sem nemusel do servisu na víc, než výměnu oleje a filtrů, dlouhodobá spotřeba se ustálila na 9,3L a to jezdim 60% město, do kufru se mi vejde obrovskej dětskej kočár, kterej se nevejde do spousty kombíků a dozadu se spolehlivě vejdou tři lidé, pokud váží pod metrák. Jízda s autem kombinací komfortu a radosti a vůbec všeho řidičského předčí 99% dnešní běžné produkce a v neposlední řadě, design before Bangle je stejně 100x hezčí, než současné e60. Jediná rada zní - dobře vybírat! Hodně štěstí!
reagovat