anonym napsal:
Co k tomu dodat, holt je to už dědeček automobil, ale srovnejte si co se tehdá vyrábělo u nás a co nabízelo BMW. E28 je pohodlné a s velkou výbavou i luxusní auto. Začínal jsem s 525e a teď mám M535i. Má vše co od auta vyžaduju: sílu motoru, spolehlivost, kožený interiér s vyhřívanými sedačkami elektricky stavitelnými včetně opěrek hlav, kůží potažené obložení dveří, přístrojová deska, volant, el. ovládaná okna včetně střešního, ABS, kotoučové brzdy vpředu ventilované, arbag řidiče, samosvorný d...
ahoj, mám také e28čku a to 528i a nemůžu na ní říct jediné křivé slovo!! velice by mě zajímala ta tvoje m535i v plné palbě! mohl bys mi polat nějaké fota?
[email protected] jsem fanda bmw a taky jsem v bmw klubu a s fotkami by jsem se podělil s ostatními členy.
A ted k autu: motor velice slušně jede, je krásně pružný, není potřeba vytáčet, lze jet 50 i na pětku , prostě lechtačka plynu a jedeme. s 2,8čkou klidne 10l na 100km
Ve vnitř luxus jako prase, hlavně na zadních, krásně vytvarovaných sedadlech.
Podvozek je velice zdařilí a na naše cesty jako dělaný, je sice trochu tvrdší ale díky víceprvkovému uložení je víceméně luxusní.
Je to prostě nekompromisní auto a když si chci užít adrenalin, tak stačí šlápnout pedál plynu až na zem a to je pak pekelský ohen, prostě to auto nevypadá, ale jede a taky umí driftovat a to i bez samosvorného diferenciálu. každý známí mému autu neřekne jinak než žralok a to mě těší
a každý by se chtel se mnou vozit, ale na provoz, jak už víme, je bmw drahé, ale zato se umí odměnit sametovou jízdou..
Prostě jestli se někomu líbí e28 a má možnost koupit v pěkném stavu-neváhejte a běžte do něj, ale jen pokud máte na jeho uživení a servis.