Zdeny60 napsal:
Reno napsal:
Zvirak napsal:
citace:
předělávat 550i do plynu je cigánská praktika.
Tohle moudro jsi vzal kde?
citace:
když na to nemám...
to přece neni o tom mám nebo nemám !!!To jako když na benzínce bude tankovat a nechá tam 3 tisíce, tak jako ukáže jakej to je frajer, co "na to má" ??? Aby jako nasral sousedy nebo aby záviděla ženská, která na tý benzínce kasíruje??bože, takhle stupidní a retardované uvažování odpovídá spíše té výše zmíněné cigánské praktice....
Takže by ti přišlo normální,kdybych šel do salónu, koupil si novou S-klasse s V12 benzínem a pak ji přehodil do plynu? Ano, cikáni jsou známí svojí zálibou v olítaných limuzínách, a samozřejmě, protožejejich provoz něco stojí, tak je zplynujou.Když na to nemám, tak si koupím 520d. Nebo 520i.
Mám takovej dojem, že tu je víc kazatelů. Osobně znám ve svém okolí lidi, kteří mají fakt daleko dražší a exkluzivnější vozy, než nějaké volítané báwo a mají je přestavěné na LPG (například Toyota Sequioa s V8 a 5 litrem pod kapotou vesele brumlá na LPG a to je auto o X desítek tisíc světelných let před nějkým 550i úplně zcela ve všem od imdiž, provedení, luxusum, o kterém se BMW ani nesní - a hle - jezdí na LPG. Majitel rozohdně netrpí finanční nouzí. Ale proč by byl hloupej, když může jezdit za 4Kč/km a nebo za 8 s benzínem??? Nechápu tu logiku uvažování, že někdo nedokáže pochopit smysl přestavby luxusního auta naLPG. Jinak asi bydlím v blbé vesnici, ale u nás mají cigání volítaný felicie a starý vybydlený W124
)) A ty je mají navíc v naftě, cčetně té filcky
A dotaz na Infiniti: je možné nějak komunikovat přes mail či SZ? Mám totiž stejný motor, jen v jiném autě a zajímal by mě provoz a spokojenost s LPG v 3,7VHR.
Já dokážu pochopit provoz opravdu velkého SUV na plyn, obzvlášť, když se dieselová verze nedělá, jako např. u Lexusu LX570, nebo zmiňované Sequoi. Tyhle auta žerou 20. Ale když chci osobáka, tak bych řekl, že jednou za čas je ten kufr prostě potřeba a nezabetonuju si ho nádrží.
Mně se plyn líbí, ale CNG, o tom dokonce silně uvažuju. Tam už jde o skutečnou úsporu. Ale v autě,
které je tomu pohonu přiměřené. Jak by ses tvářil na Caymana v LPG? Už jsem to viděl na mobile.de
Italové dávají do plynu ledasco, to jsou fakt magoři. Ale prznit 550i přestavbou na plyn... no každému
co jeho jest.