Pepe napsal:
ivan2 napsal:
Ahoj, těžkej výběr, asi bych počkal, eventuelně přišetřil a vzal 530i v DE
S bmw zkušenost nemám, ale kupoval jsem v německu 2 auta a oproti ČR se mi to jeví jako lepší volba - silnice, přístup lidí, výběr..
Nechtěl jsem tu spamovat furt to samý, páč to jde ta trochu (hodně) proti Tipcars jako takovýmu, ale je to tak... Neříkám, že v D se dají 530i přehazovat vidlema (na rozdíl od 530d - proč asi?), ale najít se dá kus přesně podle představ - barva, výbava, interiér, převodovka, 4wd, 2wd.... Němci si obecně takových aut váží (na rozdíl od fr a it provenience), takže v případě nabídky od soukromého prodejce to auto bude mít full servis. Samozřejmě za patřičnou cenu, ale kdo chce BMW 1A tak ty peníze do toho prostě vrazit musí, a nemůže obracet každej fenik
. Takový auto se nekupuje za poslední peníze. Jestli jo, tak je to cesta do pekel...
Nepotřebuju auto 1A, ale zase nepotřebuju vrak
nezáleží mi na kosmetických vadách, v případě adekvátní ceny ani na jiných vadách. kilometry neřeším, nemám problém s nájezdem 400tkm i víc, ale pouze u pěkného servisovaného auta. Ale auto které je tady (černé zde na tipcars za 155tis) mě odrazuje tím, že ho někdo neumí ani umýt před prodejem, prodejce mi nebyl schopný říct jestli má auto nějaké vady kolik mělo majitelů ani jestli má servisku. u té 520i (ta je na sauto za 165) mám servisku i tp v mejlu, s prodávajícím je super domluva, auto vypadá jako nové. Poslední záznam v servisce je 15tkm před prodejem cca 10 mesíců z5.
Kde se dají v tom D najít 530i? na autoscout i na mobile jich je taky jen pár obyvkle od turků a většinou vychází na 200tis
Auto budu potřebovat koupit rychle rpotože svoje jsem včera prodal. Jinak na provoz mám s e60 jsem do ted jezdil. Ještě mi padla do oka jedna x5 v čr, je od prvního soukromého majitele, který ji prodává z důvodu koupě nové, má komplet servisní historii a je za cenu stočených dovozů bez původu. u x5 se trochu bojím dražšího provozu, ale při očekávaném nájezdu do 20tis/ rok to asi nebude tak hrozný.