Franz napsal:
Tak nevim, jestli se da souhlasit s tim, ze jizdou a bezpecnosti jsou vozy Subaru "za" uvedenými vozy...osobne s tim ostre nesouhlasim, vzdyt system AWD zarucuje X krat lepsi jizdni vlastnosti, nez tyto "duchodcove" a s tou bezpecnosti, taky si nejsem prilis jisty...ve prospech bmw a audi muze hrat snad jen celkova mnohem vyssi hmotnost, jinak...
Souhlasim, ale zas je to tak jako vždycky. Jsou řidiči co si stále vybírají stejné značky aut, jen proto že si myslí že jsou IN, kultovní,atd bez toho aby se soustředili na jízdní vlastnosti aut, využití apod.Takže pohrdají např. Subarkům a jinýn non EU cars ikdyž mají lepší vlastnosti....
Já teda nevim, ale pokud majitel bydlí opravdu na horách (a to já si představuju nějaký barák v kopci u zasněžený cesty) tak si přece vyberu auto který patří na hory, néé! Mně osobně by se nechtělo "ničit" velký těžký koráby na těch dírách a zmrazkách, co jsou teď na horských silnicích.
Hold majitel chce velkej bourák, ale bojí se zimy protože bydlí na horách. Hlavně že chce ty "rádoby nejprestižnější" značky protože bude IN a nic jinýho nebrat, že? A auta do hor určená nechce. ....