0
zpět

diskuze k tématu: BMW 7 - kterou verzi pro jízdy po dálnici?

kategorie zařazení tématu: poradna, jaký typ motoru vybrat, vše o spotřebě, technické dotazy, německá vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 19.07.2011 07:00, RE: Pro pana Kříže z Chacharova
Michal napsal:
TOME, moje auto je koupené z Německa jakožto roční, žádné servisní práce gratis se nekonaly. http://img854.imageshack.us/img854/8367/18072011061.jpg a z garáže, abys nemohl spát, ty křupane:-http://img706.imageshack.us/img706/116/20052011016.jpg
http://www.bmw.cz/cz/cs/owners/service/serviceinclusive/about_bmw_service_inclusive.html

Před dvěma lety jsi kupoval roční BMW a tomto jsi neslyšel? Zvláštní. Jezdíš do renocaru abys tam měl razítka a mohl to lépe prodat, ale vlastně ochuzuješ budoucího majitele ještě o dva roky servisních prací zdarma...To je z mého pohledu výrazně nelogická úvaha.
A ještě pro upřesnění - německé stránky - stejná služba. Opakuji základní balíček se dává standrdně od roku 2007 ke všem modelům za příplatek jsou rozšiřující balíčky, ale to podle mě měl někdo kdo kupoval roční vůz vědět moc dobře.

http://www.bmw.de/de/de/owners/bmw_service/repair_shop/service_inclusive.html
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 19.07.2011 07:33, RE: Pro pana Kříže z Chacharova
TOM napsal:
http://www.bmw.cz/cz/cs/owners/service/serviceinclusive/about_bmw_service_inclusive.html

Před dvěma lety jsi kupoval roční BMW a tomto jsi neslyšel? Zvláštní. Jezdíš do renocaru abys tam měl razítka a mohl to lépe prodat, ale vlastně ochuzuješ budoucího majitele ještě o dva roky servisních prací zdarma...To je z mého pohledu výrazně nelogická úvaha.
A ještě pro upřesnění - německé stránky - stejná služba. Opakuji základní balíček se dává standrdně od roku 2007 ke všem modelům za příplatek js...
No, je to zatraceně zvláštní ale je to tak. Příští týden půjdu na olej, řeknu jim, že mi to mají udělat zadarmo, že to říkal Tom.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 19.07.2011 07:36, RE: KDYŽ
MamVsechno napsal:
Michal ale ty žadné bmw nemáš, tak se stím už smiř , a jdi zas radši okoukavat svoji fabiu 1,2 HTP . nazdar.
To je pravda, já mám 2
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 19.07.2011 08:12, RE: Pro pana Kříže z Chacharova
Michal napsal:
No, je to zatraceně zvláštní ale je to tak. Příští týden půjdu na olej, řeknu jim, že mi to mají udělat zadarmo, že to říkal Tom.
Takže - ověřeno u BMW Česká Republika - u nás je ta služba platná pro všechny vozy, v Německu za příplatek, a moje auto ji nemá... tak na tom nic zvláštního není...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 19.07.2011 08:13, RE: Pro pana Kříže z Chacharova
Michal napsal:
Já ti jen zdůrazňuju, žes toto měl dávno vědět a ptát se na to než si to auto koupil
A každý, jen trochu chytrý, kdo se na tvoje auto na prodej pojede podívat se tě na to bude ptát.
Už zas pojedeš na olej - jezdíš docela často - počtvrté za rok půl co to auto máš. To se záměrně nedržíš ukazatele servisních intervalů a osobně sis je naordinoval po 15tis km? A nemusíš jim říkat, že by ti měli měnit olej a filtry zadarmo, protože to říkal TOM, ale proto, že to mají na oficiálních WEBových stránkách BMW.
Už chápeš proč jsem napsal, že na tom všem co tu říkáš něco nesedí?
A ještě jedna poznámka - tys napsal, že servisní prohlídky na 650i jsou ku.rva drahý, pak z tebe vypadlo, že nejlevnější byla za 10tis kč, nejdražší za 25 tis Kč (to ti měnili i koutoče a destičky) - to ti připadá ku.rva drahý? S čím to jako srovnáváš? Jezdíš autem za milion a tohle ti připadá drahý? Kolik myslíš, že by takový tři po sobě jdoucí prohlídky stály třeba na P407 Coupé V6, nebo na Superba 3,6 V6. Lze taková auta vůbec s 650i srovnávat? No nelze. Ceny servisních prací ovšem asi jo.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 19.07.2011 08:45, RE: Pro pana Kříže z Chacharova
TOM napsal:
Já ti jen zdůrazňuju, žes toto měl dávno vědět a ptát se na to než si to auto koupil
A každý, jen trochu chytrý, kdo se na tvoje auto na prodej pojede podívat se tě na to bude ptát.
Už zas pojedeš na olej - jezdíš docela často - počtvrté za rok půl co to auto máš. To se záměrně nedržíš ukazatele servisních intervalů a osobně sis je naordinoval po 15tis km? A nemusíš jim říkat, že by ti měli měnit olej a filtry zadarmo, protože to říkal TOM, ale proto, že to mají na oficiálních WEBových s...
Jezdím ještě s manželčinou Z4, tak je docela možné, že jsem to zaměnil. Proč bych to měl znát, když se mně to netýká? Že mně z toho budou zkoušet na tipcars? A že mi to připadá drahý? No protože jsem se ptal u známého, co má dílnu, za kolik by mi to udělal on, tak je jasné, že když mi řekne třetinovou cenu, že mi to připadá drahý. Když ti nabídne někdo stejnou službu ve stejné kvalitě za třikrát tolik - tobě to nebude připadat drahé?
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 19.07.2011 09:13, RE: Pro pana Kříže z Chacharova
Michal napsal:
Jezdím ještě s manželčinou Z4, tak je docela možné, že jsem to zaměnil. Proč bych to měl znát, když se mně to netýká? Že mně z toho budou zkoušet na tipcars? A že mi to připadá drahý? No protože jsem se ptal u známého, co má dílnu, za kolik by mi to udělal on, tak je jasné, že když mi řekne třetinovou cenu, že mi to připadá drahý. Když ti nabídne někdo stejnou službu ve stejné kvalitě za třikrát tolik - tobě to nebude připadat drahé?
No, a pomalu se dostáváme k jádru pudla, to mám radost
Tys napsal, že servisovat šestku je pěkně drahý, takže sedmičku nejspíš taky. Zdravě uvažující lidi napsali, že je možné takové auto servisovat za rozumné a únosné peníze. A je to pravda? Je. Teď si to sám napsal.
Že ty to sevisuješ hloupě draze už je jen tvoje chyba.
A proč bys měl znát, že od roku 2007 se na pět let servisují vozy BMW zdarma, když se tě to netýká? Jakto, že netýká - dyť máš doma dva bavoráky mladší roku 2007, tekže týká. Dyť jsem ti snad napsal, že tato služba se poskytuje i v Německu a platí i na nového majitele ve všech značkových servisech po celém světě.
To je asi právě rozdíl mezi tebou a mnou - mně baví BMW 30 let, dvacet let v nich jezdím a vím o nich fakt dost. Ty na mě působíš jako rychlozbohatlík co si loni koupil 650i a vlastně vůbec neví která bije. Sorry, ale tak prostě působíš.
Říkáš, že jezdíš do Renocaru pro razítka, kvůli lepší prodejnosti, ale mnohem lépe by se prodávalo auto, které by bylo možné ještě dva roky servisovat zdarma. chápeš?
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 19.07.2011 09:54, RE: Pro pana Kříže z Chacharova
TOM napsal:
No, a pomalu se dostáváme k jádru pudla, to mám radost
Tys napsal, že servisovat šestku je pěkně drahý, takže sedmičku nejspíš taky. Zdravě uvažující lidi napsali, že je možné takové auto servisovat za rozumné a únosné peníze. A je to pravda? Je. Teď si to sám napsal.
Že ty to sevisuješ hloupě draze už je jen tvoje chyba.
A proč bys měl znát, že od roku 2007 se na pět let servisují vozy BMW zdarma, když se tě to netýká? Jakto, že netýká - dyť máš doma dva bavoráky mladší roku 2007, tekže...
Tome, já chápu, že celé tvoje já se bouří - já jezdím v bavorákách dvacet let a tady nějakej hajzl má doma dvě, o kterých já si můžu nechat leda zdát - to je nespravedlivé!!!! Ale já ti s tvým mindrákem bohužel nemůžu pomoct. Mám k tomu automobilu čistě uživatelský přístup - stejný jako třeba k počítači - abych to používal,
nemusím tomu dokonale rozumět. Obě auta, moje i manželčino bylo koupeno v DE a nevztahuje se na ně servis zdarma. Že s nima jezdím do autorizovaného servisu a nadávám na ceny? No, ale uznej sám, že když si pořídíš rok staré BMW, tak jezdit s ním ke garážmistrovi je trošku nonsens. Ano, ty servisní prohlídky jsou drahé, ale sada gum mně stojí třicet tisíc, elektrony 70, bodykit od Prior Designu /jojo, je to modýlek jak někdo trefně napsal/ sto tisíc, za rok a půl na tom projedu cca 500 tisíc a v tomhle světle jsou to opravdu drobné. To bych potom taky mohl přemýšlet nad tím, proč jsem si nepořídil 630i nebo 635d. Život je otázkou priorit.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 19.07.2011 09:57, RE: Pro pana Kříže z Chacharova
Michal napsal:
Tome, já chápu, že celé tvoje já se bouří - já jezdím v bavorákách dvacet let a tady nějakej hajzl má doma dvě, o kterých já si můžu nechat leda zdát - to je nespravedlivé!!!! Ale já ti s tvým mindrákem bohužel nemůžu pomoct. Mám k tomu automobilu čistě uživatelský přístup - stejný jako třeba k počítači - abych to používal,
nemusím tomu dokonale rozumět. Obě auta, moje i manželčino bylo koupeno v DE a nevztahuje se na ně servis zdarma. Že s nima jezdím do autorizovaného servisu a nadávám na ceny...
844269835 - tady máš číslo na BMW Česká Republika, zavolej jim a zeptej se, jak je to s tím servisem zdarma na auta z Německa. A pak mi přijď říct, že nemáš pravdu - a já řeknu, to se může stát, nikdo není neomylný.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 19.07.2011 10:15, RE: Pro pana Kříže z Chacharova
Michal napsal:
nemusím tomu dokonale rozumět. Obě auta, moje i manželčino bylo koupeno v DE a nevztahuje se na ně servis zdarma. Že s nima jezdím do autorizovaného servisu a nadávám na ceny...
Tys ještě včera nevěděl, že nějaký servis zdarma na BMW existuje a teď hážeš rozumy? )
Nicméně jsi vůbec nepochopil co říkám a snažíš se absolutně mylně odhadnout něco o mně. Fakt úsměvné.
Zároveň si sám dost protiřečíš - na jedné straně nadáváš jak jsou servisní prohlídky drahé (podle informací kterés podal cca 50tis Kč za cca 60tis km včetně výměny brzd) a na druhé straně říkáš, že jsou to vlastně drobné. Ano právě to říkám i já a k tomu dodávám, že jsou to peníze srovnatelné (rozuměj jen mírně vyšší) jako na vozy střední, nebo vyšší střední třídy - nic extra vybočujícího. A ještě k tomu dodávám, že pokud tazatel uvažuje o cca šestiletém voze lze tyto servisní úkony, jak říláš i ty sám, srazit na cca třetinu.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 19.07.2011 10:23, RE: Pro pana Kříže z Chacharova
TOM napsal:
Tys ještě včera nevěděl, že nějaký servis zdarma na BMW existuje a teď hážeš rozumy? )
Nicméně jsi vůbec nepochopil co říkám a snažíš se absolutně mylně odhadnout něco o mně. Fakt úsměvné.
Zároveň si sám dost protiřečíš - na jedné straně nadáváš jak jsou servisní prohlídky drahé (podle informací kterés podal cca 50tis Kč za cca 60tis km včetně výměny brzd) a na druhé straně říkáš, že jsou to vlastně drobné. Ano právě to říkám i já a k tomu dodávám, že jsou to peníze srovnatelné (rozuměj jen...
A proč bych měl vědět, že pro BMW koupené v České Republice po roce 2007 je servis grátis? Mně se to netýká a tebe evidentně taky ne))))) Ano, máš pravdu, protiřečím si.
Nicméně, moje zkušenosti jsou moje vlastní a ne vyčtené, jako tvoje. Tome, Tome...
Auto, které stálo původně 3-5 mega bude mít servis pořád stejně drahý, protože u auta
šest let starého se dá předpokládat mnoho závad, ne jenom brzdové kotouče atd. Tam
je to dokonce naprosto jisté. Spousta věcí na tu sedmičku bude potřeba koupit v originálu a bude to stát balík.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 19.07.2011 10:31, RE: Pro pana Kříže z Chacharova
Michal napsal:
A proč bych měl vědět, že pro BMW koupené v České Republice po roce 2007 je servis grátis? Mně se to netýká a tebe evidentně taky ne))))) Ano, máš pravdu, protiřečím si.
Nicméně, moje zkušenosti jsou moje vlastní a ne vyčtené, jako tvoje. Tome, Tome...
Auto, které stálo původně 3-5 mega bude mít servis pořád stejně drahý, protože u auta
šest let starého se dá předpokládat mnoho závad, ne jenom brzdové kotouče atd. Tam
je to dokonce naprosto jisté. Spousta věcí na tu sedmičku bude potřeba koup...
Mimochodem, ten tvůj mindrák je cítit od začátku, nejdřív jsi nechtěl věřit, že to auto mám, potom jsem zase rychlozbohatlík, co si koupil auto, o kterém nic neví.... Tohle rozhodně není moje první BMW, ale myslím, že je to úplně jedno, i kdyby bylo - to se prodává za zásluhy? Skládají se zkoušky? Myslím, že člověk, za kterého mně pokládáš by si určitě koupil spíš X6ku v turbodehtu...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 19.07.2011 11:01, RE: Pro pana Kříže z Chacharova
Michal napsal:
je to dokonce naprosto jisté. Spousta věcí na tu sedmičku bude potřeba koup...
Nechtěl jsem ti věřit, protože jsi nevěděl o tom servisu zdarma. Chápeš?
Poslal jsem ti odkaz na německé stránky BMW přímo na servis inclusive - umíš německy? Platí i na německá auta?
Z čeho usuzuješ, že moje zkušenosti jsou jen vyčtené? Když si to chceš myslet...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 19.07.2011 11:06, RE: Pro pana Kříže z Chacharova
TOM napsal:
Nechtěl jsem ti věřit, protože jsi nevěděl o tom servisu zdarma. Chápeš?
Poslal jsem ti odkaz na německé stránky BMW přímo na servis inclusive - umíš německy? Platí i na německá auta?
Z čeho usuzuješ, že moje zkušenosti jsou jen vyčtené? Když si to chceš myslet...
Já do toho Renocaru jezdím, já tam ty peníze platím, ty mi tvrdíš, že to není pravda... můžu ti oscanovat faktury, když je někde vyhrabu, dáš potom pokoj? Volal jsem na BMW linku, řekli mi, že to mají jen některá auta, dával jsem ti číslo, můžeš si tu informaci ověřit taky. O čem se ještě bavíme? Aha, že jsem to nevěděl. Omlouvám se.
Příště se to doučím.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 19.07.2011 11:19, RE: Pro pana Kříže z Chacharova
Michal napsal:
Já do toho Renocaru jezdím, já tam ty peníze platím, ty mi tvrdíš, že to není pravda... můžu ti oscanovat faktury, když je někde vyhrabu, dáš potom pokoj? Volal jsem na BMW linku, řekli mi, že to mají jen některá auta, dával jsem ti číslo, můžeš si tu informaci ověřit taky. O čem se ještě bavíme? Aha, že jsem to nevěděl. Omlouvám se.
Příště se to doučím.
ŽADNÉ BMW NEMÁŠ JEN TO TADY NA NÁS HRAJEŠ , MAŠ TO VYČTENÝ Z MOTORISTICKÝCH ČASÁKŮ A TADY DÁVÁŠ JEN PŘIHLOUPLÉ NÁZORY A CHCEŠ ABY JSI BYL BRNĚNSKÝ FRAJER . SEŠ JEN KECKA , JDI SEŠTIT ZAS FABIU . NAZDAR.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 19.07.2011 11:27, RE: Pro pana Kříže z Chacharova
Michal napsal:
Příště se to doučím.
A ty ses furt ptal jak by mohli na servise v Renocaru někoho ojebat. Tak už to víš? Podívej se na ty svoje faktury, moh si to mít zadarmo.....
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 19.07.2011 11:30, RE: Pro pana Kříže z Chacharova
TOM napsal:
A ty ses furt ptal jak by mohli na servise v Renocaru někoho ojebat. Tak už to víš? Podívej se na ty svoje faktury, moh si to mít zadarmo.....
Tome, ty jsi debil, já si nemůžu pomoct. Debil má problém pochopit jednoduchý text,který zní - ne, moje auto nemá BMW SERVICE INCLUSIVE program.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 19.07.2011 11:31, RE: Pro pana Kříže z Chacharova
TOM napsal:
Tome ja nevím co je to za blba s.r. o. ALE ROZHODNĚ ŽADNÉ BMW 65o I NEMÁ TIM SI BUD JISTEJ , MA MOŽNA SEŠLOU 3 KU E-46 V CHIP TUNNINGU A SNAŽÍ SE TADY PŘEDHAZOVAT CO NĚKDE VYČET , JA V RENOCARU MOC DOBŘE ZNAM PRODEJCE OJETÝCH VOZŮ HÁJKA , KTERÝ MI V ROCE o6 PRODAVAL BMW 545 i , jesi Pan Michal s BMW 65O i bude tak laskav a prozradí své jméno rad se na něj přeptam co je to za ŠPEKULANTA , a pak to tady dodatečně napišu .
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 19.07.2011 11:32, RE: Pro pana Kříže z Chacharova
Michal napsal:
Tome, ty jsi debil, já si nemůžu pomoct. Debil má problém pochopit jednoduchý text,který zní - ne, moje auto nemá BMW SERVICE INCLUSIVE program.
ale ty NIC NEMÁŠ -------SEŠ JEN VÝPLOD SVÉ FANTAZIE CHAPEŠ UŽ TO ?
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 19.07.2011 11:33, RE: Pro pana Kříže z Chacharova
MamVsechno napsal:
ŽADNÉ BMW NEMÁŠ JEN TO TADY NA NÁS HRAJEŠ , MAŠ TO VYČTENÝ Z MOTORISTICKÝCH ČASÁKŮ A TADY DÁVÁŠ JEN PŘIHLOUPLÉ NÁZORY A CHCEŠ ABY JSI BYL BRNĚNSKÝ FRAJER . SEŠ JEN KECKA , JDI SEŠTIT ZAS FABIU . NAZDAR.
hele, přijedu do Frýdku šestkou, dám ti pár facek a pojedu zpátky, domluveno? nebo si můžem dát závod s tou tvoji 535d komu to líp chrochtá, troubo
reagovat
  1 ... 7 8 9

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.