Michal napsal:
Jezdím ještě s manželčinou Z4, tak je docela možné, že jsem to zaměnil. Proč bych to měl znát, když se mně to netýká? Že mně z toho budou zkoušet na tipcars? A že mi to připadá drahý? No protože jsem se ptal u známého, co má dílnu, za kolik by mi to udělal on, tak je jasné, že když mi řekne třetinovou cenu, že mi to připadá drahý. Když ti nabídne někdo stejnou službu ve stejné kvalitě za třikrát tolik - tobě to nebude připadat drahé?
No, a pomalu se dostáváme k jádru pudla, to mám radost
Tys napsal, že servisovat šestku je pěkně drahý, takže sedmičku nejspíš taky. Zdravě uvažující lidi napsali, že je možné takové auto servisovat za rozumné a únosné peníze. A je to pravda? Je. Teď si to sám napsal.
Že ty to sevisuješ hloupě draze už je jen tvoje chyba.
A proč bys měl znát, že od roku 2007 se na pět let servisují vozy BMW zdarma, když se tě to netýká? Jakto, že netýká - dyť máš doma dva bavoráky mladší roku 2007, tekže týká. Dyť jsem ti snad napsal, že tato služba se poskytuje i v Německu a platí i na nového majitele ve všech značkových servisech po celém světě.
To je asi právě rozdíl mezi tebou a mnou - mně baví BMW 30 let, dvacet let v nich jezdím a vím o nich fakt dost. Ty na mě působíš jako rychlozbohatlík co si loni koupil 650i a vlastně vůbec neví která bije. Sorry, ale tak prostě působíš.
Říkáš, že jezdíš do Renocaru pro razítka, kvůli lepší prodejnosti, ale mnohem lépe by se prodávalo auto, které by bylo možné ještě dva roky servisovat zdarma. chápeš?