0
zpět

diskuze k tématu: BMW 740i

kategorie zařazení tématu: německá vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 23.12.2006 22:24, rychlost a auta
A.K.Alex napsal:
Ale čo by si chcel aku spotrebu na 4-litrovom osemvalci? Okrem toho píše, že mu to berie okolo 14, čo je, myslím celkom dobré. Mne sa recnzia páči, vidno, že autor je automobilový nadšenec a má svoje auto absolútne zmáknuté, vie ho perfektne ovládať...
Musíme si uvědomit, že n= každý jezdí ve stejném autě a každé auto se svými jízdními vlastnostmi liší - takže, když má někdo BMW a jede 150 na čtvrt plynu nebo když někdo jede 150 z kopce a plyn na podlaze. Určitě je to jiný pocit
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 24.12.2006 08:30, re
mám to samé BMW a pisatel má přehled o cem píše.
Jo kde ti opravily tu přístrojovou deskuja mam ten samej problem dik
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 24.12.2006 09:41, Pěkný
Moc pěkný článek!Jen tak dál!Doufejme, že takových zde bude více.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 24.12.2006 11:03, BMW 325 i
Zdravím, páni řidiči, pročítám si toto fórum, ale nikdy nepadly slova na BMW 325 i 192 koní, r.v. 94+ mohli by jst mi napsat nějaké poznatky na tento bavorák, např. co se týče provozních nákladů, poruch, spotřeby, pneu neřeším protože, nové pneu na Škoda 120 mi při dračení na okreskách vydržely asi týden Velice Vám děkuji a přeji hezká svátky a štěstný nový rok.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 24.12.2006 13:21, RE: rychlost a auta
Duke napsal:
Musíme si uvědomit, že n= každý jezdí ve stejném autě a každé auto se svými jízdními vlastnostmi liší - takže, když má někdo BMW a jede 150 na čtvrt plynu nebo když někdo jede 150 z kopce a plyn na podlaze. Určitě je to jiný pocit
Taky si myslim,že je hodně důležitý v jakym autě sedíte.Jezdim většinou 206 1,1 a pak BMW 328i e46 a je to hroznej rozdíl.Hlavně peugeot vůbec nesedí a tak nebrzdí.Maximální rychlost je tak 160 a pak to leze dál no možná už neleze.Pak si zas sednu do BMW 18 kola,vzadu 255/35 a je to,jak když jedete po kolejích.Úžasně to sedí,ale zas to je hodně tvrdý a to je možná jediná nevýhoda.A o rychlosti na čtvrtej stupeň to jede 190km/h.Jestě jak se ptal někdo na 325i.Mám spotřebu 8,2(průměrnou) a to jezdim do práce každej den 36 km tam a zpět.A pak jednou,někdy dvakrát tejdně Prahu a tam pod 150km/h.Je to hodně podobnej motor jako 2,5.Akorát 2,8 má větší točivej moment.Poruchovost zatim žádná nebyla.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 24.12.2006 15:22, RE: BMW
PRASAK napsal:
Tyyy jo BMW a spatne napravy .... snim ci bdim?
jo je citlivejsi na napravy, ale nemyslim si jen BMW, spousty dalsich aut, chce to lepsi silnice...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 24.12.2006 15:24, RE: Měl jsem 530 E34
Edmund napsal:
Měl jsem 530. Fajn stroj. Vyblbnul jsem se a rád jsem ji střelil.Ale když někdo necítí 2násobnou spotřebu proti průměrným vozům jako problém, tak budiž. A jako profi řidič mohu říci jedno. Kdo jezdí po okreskách 100-180 km/hod je pacient. A předvídavost či vyježděnost s tím už nemá co dělat.
Edmunde, myslis si ze je okreska jako okreska?
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 24.12.2006 22:18, BMW
Bavor skutečně utíká v kolejích víc než medvěd.Medvěd má jinou a kvalitněji vypracovanou přední nápravu.Kdo píše že ne,nikdy tohle auto nevlastnil.Jistě že to není auto pro člověka který vydělá v továrně 15 tis.Já jsem taky měl 7er,i mercedes.Medvěd se super řídí oproti bavoru.Bavora musíš pořád,i když minimálně,točit volantem.U medvěda je volant po rovné cestě přibitý.Spotřeba trošku vyšší u BMW ale když tohle člověk kupuje,nemůže se dívat na spotřebu.Já jezdím těmahle autama dlouho,mám to na firmu a než platit těm zmrdům nahoře nějakou daň,raději to dám do nákladů.Jsem teď pořídil SL 55 AMG,500 PS,,ukrutná hrůza....Podělím se o zkuš[email protected]
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 25.12.2006 10:00, RE: BMW
Pepe napsal:
Bavor skutečně utíká v kolejích víc než medvěd.Medvěd má jinou a kvalitněji vypracovanou přední nápravu.Kdo píše že ne,nikdy tohle auto nevlastnil.Jistě že to není auto pro člověka který vydělá v továrně 15 tis.Já jsem taky měl 7er,i mercedes.Medvěd se super řídí oproti bavoru.Bavora musíš pořád,i když minimálně,točit volantem.U medvěda je volant po rovné cestě přibitý.Spotřeba trošku vyšší u BMW ale když tohle člověk kupuje,nemůže se dívat na spotřebu.Já jezdím těmahle autama dlouho,mám to na f...
MB S ma oproti sedmicce min sportovnejsi podvozek a to je prave to, bmw je vic sportovni.... proto takovy rozdil, ale kazdymu asi vyhovuje neco jinyho
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pondělí 25.12.2006 14:38, Laďa
Autor recenze z toho nadšení časem vyroste.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 26.12.2006 03:11, Jste policista,nebo jen obycejny debil?
Nebo jde jen o zdvihani ega jizdou v silne ojetine?
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 26.12.2006 09:28, RE: Laďa
anonym napsal:
Autor recenze z toho nadšení časem vyroste.
uz s tim nejaky ten patek jezdi a jeste nevyrostl
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 26.12.2006 13:00, viva bmw
JE TO BEZVA RECENZE AUTOR JE CELÝ HAPPY Z AUTA CO MÁ, A TAK TO MÁ BÝT. JÁ BYCH HO ALE NEUŽIVIL-BOHUŽE.PŘEJU MU A VÁM VŠEM HODNĚ KILOMETRŮ BEZ NEHODY
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 26.12.2006 14:58, Pre neprajníkov
Vážení, všetci čo tu pindáte do autora, že si vychvaluje svoju "silnú ojetinu", by ste si mali uvedomit, ze hovoríme o vlajkovej lodi BMW, aj ked je uz starsieho dáta. No a co? V dobe svojho vzniku to bolo jedno z najlepsích aut. Keby si tu niekto vychvaloval svoju Fabiu HTP, tak chápem....Okrem toho, z recenzie je jasné, že autor je so svojím autom zžitý, a vie, čo od neho môže očakávať. A ešte jedna vec- ukážte mi niekoho, kto si vo veku 28 rokov (ako autor) môže kúpiť najnovšiu sedmu, alebo S-ko..Ja viem iba o "lysohlávkach" ( a to sú tí najväčší k***ti na cestách)...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 26.12.2006 16:50, RE: BMW
Pepe napsal:
Bavor skutečně utíká v kolejích víc než medvěd.Medvěd má jinou a kvalitněji vypracovanou přední nápravu.Kdo píše že ne,nikdy tohle auto nevlastnil.Jistě že to není auto pro člověka který vydělá v továrně 15 tis.Já jsem taky měl 7er,i mercedes.Medvěd se super řídí oproti bavoru.Bavora musíš pořád,i když minimálně,točit volantem.U medvěda je volant po rovné cestě přibitý.Spotřeba trošku vyšší u BMW ale když tohle člověk kupuje,nemůže se dívat na spotřebu.Já jezdím těmahle autama dlouho,mám to na f...
pockej pepe, mam taky sedmicku a volant mi nikde nelita, sedi taky jako pribitej.. mozna si s tou sedmickou neco mel...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 26.12.2006 17:13, RE: Pre neprajníkov
A.K.ALex napsal:
Vážení, všetci čo tu pindáte do autora, že si vychvaluje svoju "silnú ojetinu", by ste si mali uvedomit, ze hovoríme o vlajkovej lodi BMW, aj ked je uz starsieho dáta. No a co? V dobe svojho vzniku to bolo jedno z najlepsích aut. Keby si tu niekto vychvaloval svoju Fabiu HTP, tak chápem....Okrem toho, z recenzie je jasné, že autor je so svojím autom zžitý, a vie, čo od neho môže očakávať. A ešte jedna vec- ukážte mi niekoho, kto si vo veku 28 rokov (ako autor) môže kúpiť najnovšiu sedmu, alebo S...
Znám člověka, kterému je 21, na jaře si koupil funglovku Volvo S80, ale už ho dává pryč a před třemi týdny objednal v Olomouci nový MB CLS. To eSko by pro něj asi nebyl problém, ale chce CLS. A prachy si vydělal sám, žádné dary od bohatých rodičů.

Můj názor je, že si každý má jezdit s tím, na co má, ale měl by se chovat ohleduplně i k těm ostatním. To znamená raději dodržovat předpisy, než někoho zabít ve škodovce, protože náhody se stávají všem. Kdo má prachy na rychlé auto, ať si ho užívá na okruhu, letišti, nebo německé dálnici.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 26.12.2006 21:38, RE: Pre neprajníkov
Giorgio napsal:
Znám člověka, kterému je 21, na jaře si koupil funglovku Volvo S80, ale už ho dává pryč a před třemi týdny objednal v Olomouci nový MB CLS. To eSko by pro něj asi nebyl problém, ale chce CLS. A prachy si vydělal sám, žádné dary od bohatých rodičů.

Můj názor je, že si každý má jezdit s tím, na co má, ale měl by se chovat ohleduplně i k těm ostatním. To znamená raději dodržovat předpisy, než někoho zabít ve škodovce, protože náhody se stávají všem. Kdo má prachy na rychlé auto, ať si ho užívá na ...
A já znám člověka kterému je 16 a koupil si Trabanta.... v Americe se tomu říká muscle, to je auto...
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 26.12.2006 22:22, rychlost
rychlost na okreskách 100-150 optimální, na dálnicích se jede už dnes málokdy 220,, a to i v Německu, je to zašlehlý kamiony, tak je to spíš o hubu. Jinak majiteli BMW 740 i všem ostatním přeji mnoho šťastných km bez nehody
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 26.12.2006 23:48, Pro Briza
Brizo, jsi debil. Ty si zde posiluješ ego, nebot ho máš malýho a tím pádem si ho ani nemůžeš vyhonit. Kup si kapra, žeprej ti ho dobře přeblafne, at si konečně zastříkáš a zbavíš se těch mindráků.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 27.12.2006 23:10, RE: Pro Pola
Pola napsal:
Brizo, jsi debil. Ty si zde posiluješ ego, nebot ho máš malýho a tím pádem si ho ani nemůžeš vyhonit. Kup si kapra, žeprej ti ho dobře přeblafne, at si konečně zastříkáš a zbavíš se těch mindráků.
No Polo, ty seš pro zněnu asi krapet primitiv, ale nezoufej, lidi jako ty jsou potřeby, sloužej paleontologum jako dukazy že člověk se vyvynul z opice. Když už s někym nesouhglasíš, tak nepiš hned takovy kraviny. S Brizou taky nesouhlasim, akorat některý věty v té recenzi jsou k zamyšlení, v obci 50-100, mimo obec 100-180 nebo jak to tam bylo, atd. Taky jezdim rychle, auto mam celkem schopny ( M3) ale tyhle kecy autora jsou machrování.
reagovat
  1 ... 3 4 5 6

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.