Eda napsal:
Další magor za volantem silné ojetiny....
Hezky a stručně řečeno.Pominu, že si někdo léčí komplexy polovrakem-když chci hrat borca,tak se vším všudy a vezmu nové nebo max. 2leté, jinak tahle kysna nemá chybylinku, všude vyjede,všechno ubrzdí,super řadí-fakt úplně jiná recenze-hlavně že jezdí ...100 po městě blbeček. Venku neřeknu,ale po městě...Jak kydá o tom, jak kde všude hází myšky,dělá hodiny a z 90% zůstane na silnici-něco o tom tuším a myslím, že dokáže akorát šlapat na pravý pedál a psát ty cancy...Ale počty-při ceně paliva 28Kč/l a 150 000 ujetých km rozdil -při spotřebě 6,5l/TDI cca 100,110kW / s rezervou, bežně cca 5l/je náklad 273tis, při spotřebě 14l/míň ani prd/ je náklad 588tis, rozdíl 315 000 + rozdíl pojistek,bezva. Nafta mně taky s...,ale mám sporťáka 150kW pro radost a na denní jízdy naftu 104kW, toho sporťáka už mám zaplacenýho.
A mimochodem, pro byznys,když se mi někdo dořítí v tomhle BMW,tak s ním radši nic nebo max.bacha, nové auto stř.třídy udělá pro image víc než tyhle šunky. Jo a Dubček s Rezníkem si zrovna v tomhle nabili na vodě držku, fyzika je neúprosná