Schumi/nick napsal:
Zviraku,Petre,tak cerne bych to nevidel,ale je to otazka vkusu,ale je pravda Petre,ja na MB nikdy nebyl,ted se mi fakt libi,soused si koupil MB A AMG-nadhera,jasne,vydrz nevim ja ani on,ma fungl,ale F10,F30 taky nejsou osklive,ani minula M3,pomineme-li armaturu....spis me zajima ten Tvuj znamy s temi zkusenostmi s benziny,proc prelezl na ropaka,co se mu s..lo?Dik(jsem bavorackej,ted jezdim Audi S6,spokojenost,ale chci zpatky brambora...)
To neni vyloženě známý, ale dobrý zákazník kterého znám od povodní 2002. Má rád auta a rád si o nich povídá, tak občas pustí nějaké info.
Měl X5 a souběžně i 750i, oboje V8. Celou dobu co ho znám nic jiného neměl, jden rok kupoval SUV a druhý zase 7er. Dva roky jezdil 645i ale prý je to malé a nepohodlné :D
Vím jen že s X5 v tom turbo benzínu ho 3x odtahovali protože se vařilo a dle jeho slov měnili snad celý motor. Podotýkám že měl jedno z prvních u nás prodaných, možná je to jinak. U 7er měl prý spotřebu skoro 2x vyšší než u modelu s atmosferou V8 a odešlo mu turbo po 20t km. To je jediná konkrétní závada co vím. Ted má ropáckou X5 bez štítku a 750d. V sobotu jsem ho potkal na těch lodích u Vltavy..
Ale i na Dfens je fajn článek o motorech BMW a moc dobře to nevyznívá.