PRASAK napsal:
Velmi strucna recenze ... tech 17 litru je opravdu hodne, u toho 4 litra dela obvykle 12,5 - 14 litru, mel sem rok totez, jen '96 a "ne long", ridici jednotka muze odejit, mne odesla na centralu, obcas to fakt zlobi, ale daji se sehnat docela dobre a ne prilis draze na vrakovistich. Celkove E38 je super vuz, jen na zimu je potreba druhe auto:) , na snehu, snehove brecce nebo nedej boze naledi temer neovladatelne (ta moje nemela el. uzaverku diferencialu , mozna, ze verze s uzaverkou jsou na tom ...
to bych neřekl. já bydlím v rokytnici nad jizerou a se sedmou nemám problém. je jasné že 0,5metru sněhu to nejede ale dokud je tak do 25cm na silnici tak se to dá celkem normálně-chce to samo dobré pneu.na sněhu je cejtit že je 740i hodně velká ale taky hodně poslušná,takže alespon podle mých zlkušeností se krásně ovládá volantem i plynem.vyhrabat se do kopců také myslí není problém.bydlím ve svahu cca 500m od hlavní silnice a za poslední 3 roky jsem nevyjel 2x-zafoukalo to u nás do roviny 60cm.spíš mě překvapuje že někdo myslí že je to málo ovladatelné-já jsem ted zároven jezdil rok a půl na superbu a i v zime jsem rád za 740ku....dá se s ní alespon zatočit, superb je proti ní jednak nedotáčivý a v pořetáčivém smyku když už se do něj dostane je dost agresivní takže na zimu mi bmw rozhodně nevadí