krakatit napsal:
kilometry sou potvrzené serviskou, rovnež přes počítač bylo auto zkontrolovaný důkladně, podvozek stavu odpovídá.... pokud auto má víc, tak to na něm není poznat a na stavu vůbec ne....
Zdravím taky jsem majitelem tohoto vozu, jen 735i V8. Za 2 roky provozu a najetí 79000 km musím uznat že tohle je opravdu auto. Pohodlné,rychlé a spolehlivé. Vůz jsem koupil se 190 000km najetými, údržba byla provedena jen v rámci výměny náplní a brzd. destiček. Patrně budu brzo měnit 2 čepy a přední tlumiče. cena dílů mě překvapila, čekal jsem něco mnohem horšího. Tlumiče ks/cca 3200kč, rameno s čepem 2500,-....atd.
K té zimě- je potřeba mít opravdu dobré pneumatiky ale pak není problém, já jsem za 2 roky nezažil, abych nevyjel a to jezdím každý týden do harrachova a okolních vesniček. je fakt že ve sněhu nad 20cm má auto problémy ale vždycky vyjelo.
Závěrem musím říct že líáp jsem koupit nemohl. vůz byl v ceně octavie, je odborně předělán na plyn a provozní náklady jsou tedy minimální. 735 ačkoliv jezdím hodně svižně jezdí kolem 13-15l/100km