Čtvrtek 27.05.2010 20:18,
rada
Take mam A8 3,0tdi stejně jako Marek, akorát nechápu jak může mít s tímto motorem dlohodobou průměrnou spotřebu 11,4l na 100km, takovou spotřebu mám po Praze, ale mimo 8l takže dlouhodobou spotřebu mám 9l na 100km. Za rok najezdím jen málo, tak 12tis.km a auto má najeto jen něco málo přes 110tis.km (mám ho pro radost, na cestování s rodinou) proto asi nemohu hodnotit spolehlivost, ale mám ho 1,5roku a zatím mi odešel jen snímač ESP na volantu, jinak nic, s autem jsem naprosto spokojen a mohu ho jen doporučit. Každý kdo si koupí starší luxusní auto musí počítat s tím, že i běžná údržba je drahá, nedejbože když přijde vážnější závada, ta může vyjít hodně draho, ale za to pohodlí mi to prostě stojí (auto je pohodlné, někde jsem tu četl jiný názor, nicméně auto má vzduchový podvozek, takže tvrdost se dá upravit). Pohon quattro je super, jiné auto než s náhonem na 4 kola už si nekoupim. Nakonec bych ale zapochyboval o tom, že za 300tis. seženete auto s jasnou servisní historií, protože u takového auta bych opravdu neriskoval.
reagovat