Reno napsal:
Corlis napsal:
passat W8 parkuje u tchyně, majitel bydlí vedle ve vchodě, zkusím ho odlapit. Má ho strašně dlouho, evidentně mu vyhovuje.
To by mně zajímalo, co je na passatu W8 zábavného...
No zábavný je ten zvuk obzvlášť. Jinak uznávám že to auto není sporťák.
Jsem autorem původního dotazu.
co se náhonu týče, netrvám na zadokolce, nemám v úmyslu jezdit drifty, spíš auto vezmu jednou za čas na okruh si zablbnout. Náhonem spíše upřednostňuju 4x4 ale v konečném rozhodování to pro mě nebude hrát roli.
BMW E46 / E39 je samozřejmě hodně zvažovaná volba, ale mám opravdu problém v ČR najít kus který není totalní vrak. Většina aut je zničených po předchozím majiteli, který mu dal co proto (bez patřičného servisu). Mám trochu obavu z toho, že na tom autě skončí v opravách mnohem více než kolik bych chtěl obětovat, když vezmu nejhorší variantu, tak bude potřeba vyměnit celý podvozek, brzdy (ty budu měnit stejně z bezpečnostních důvodů), rozvody a nedejbože u starších modelů i Vanos a u takhle velkého zásahu už začínám pochybovat že se vejdu do nějaké smyslupné ceny kolem 70tis.???
Nisan 350Z je hezká volba, uvažoval jsem nad ním taky, ale za 200tis jsou jen trosky, ve slušném stavu je bohužel mimo můj rozpočet, stejně jako E39 M5.
Díky všem za rady a diskuzy nad tématem.
Marek