Dobrý den, prosím o radu, názor. Na trhu je těch aut nějak moc, že se v tom trochu ztrácím
Hledám auto, něco jako rodinné, ale i pracovní. Jen pro info, nyní jezdím už pár let s Nissanem Serena 1,6, který toto splňuje a jsem jím, se přiznám i dost ovlivněna, ale... má zadní náhon a pokud není naloženo, tak je dobrý tak do města, ale ne v zimě na hory
A docela jsem si zvykla na zadní "šoupací" dveře, což mi také dost vyhovuje. Takže teď hledám něco takového, ale nejlépe 4x4, jaké palivo, to je otázka, teď jezdím na LPG, ale zase tak moc toho nenajezdím, tak diesel asi netřeba a jako doplněk samozřejmě tažné zařízení, stáří tak do 5 let a 250 tis.... a teď si asi řeknete, že jsem ženská a tak nevím, co píšu... Vím, jen to, co jsem si vytipovala, tak si nejsem úplně jistá, že je to to pravé ořechové a navíc neznám nikoho, kdo tyhle auta má, abych věděla, jaká je spokojenost. Mluvím konkrétně o Dacia Duster nebo WV Sharan.
Pánové, buďte tak hodní a napište mi pár rad, ať se v tom mohu nějak zorientovat. Určitě máte i jiné tipy. To 4x4 není až tak podmínkou, ale zase když už, tak už, mám chatu na horách
.
Předem děkuji za vaše názory