Raad napsal:
Ano, docela mě to k nim táhne, nejen vzhledově ale právě i kvůli motorům-které jak jsem se dočetl by měli být "nesmrtelné".Hledal jsem, právě ja kty říkáš 1.5 ovšem, to je bez úspěchu a toto byl jediný kus na který jsem narazil.Z hlediska koroze, je nutné ji garažovat?Aby to nedopadlo tak, že si to postavím před barák a za rok mi na tom budou kvést kytičky.
Není to tak úplně o garážování - protože to moc nepomáhá... Chce to auto v zimě pravidelně mýt a zbavovat soli, před zimou ošetřit spodek... Mrkni na honda club. Je tam spousta informací, sem tam někdo prodává svoje auto - kluci se o to staraj většinou dobře.. Teď před zimou asi nebude nabídka nic moc, 6g si kluci kupují jako wintercar, aby svoje project cars schovali na zimu do garáže...
Nevím kolik peněz na auto máš, pokud tě to do 6g táhne, není to špatná volba. Určitě hledej kusy po faceliftu. Ale připrav se na to, že i když se o auto budeš příkladně starat, minimálně zadní lemy budeš muset jednou vyměnit...
Pro mě osobně tohle bylo rozhodující, i když jsem pro 6g byl rozhodnutej dlouho... Nakonec jsem vzal nereznoucí, bezpečnější, vybavenější, novější, ale taky míň nesmrtelnou a zábavnou Alfu 147...