citace:
Chápeme. Osobně znám dost lidí, kteří si mohou dovolit živit 5l benzín, ale místo toho živí 5l naftu. Prostě spotřeba zajímá KAŽDÝHO. Každej už se k tomu staví jinak, to ano. Ale pokaždý, když někdo napíše "spotřebu neřeším", tak vím, že je to blábol. Protože takoví lidi na server o ojetinách snad ani nevlezou . Pak jsou takoví, kteří by si to dovolit mohou, ale proč vyhazovat prachy z ona, že jo? Tak zainvestujou třeba do plynu...
hmm, nevim, já zrovna spotřebu moc neřeším, pokud je to pro tebe blábol - tvůj boj. Mám Mondeo 2.5V6, 2002, kombík. Prostě žere cca 10, nepátrám po tom kolik přesně, nechce se mi měřit, vozit sebou kanystr a experimentovat kolik ujedu na plnou nádrž, mám jí rád plnou, když sem pod půlkou už sem drobet nervózní. Uklidňuje mě, že do toho liju jen ten benzín a spotřební kapaliny a nic jiného, byl kupován právě z toho důvodu, jednoduchý motor, málo elektroniky, dobrá, klidná jízda i při naložení. Takže i když na to dupnu, nebo se ve městě courám, spotřeba stoupá, tak se holt tak děje a plynem zapráskat kufr, kterej potřebuju pro děti a veškerej náš zavazadlovej bordel, se mi nechce.
¨
Ale asi bych se měl uklidnit, páč vypadáš jako znalec lidských povah a já bych sem přece ani nevlez, žjo
Ale, z jiného soudku, potřebujeme do rodiny další auto a uvažovali jsme o ceedu - z téhle recenze, jsem se fakt moc nedozvěděl, to se ztotožňuju s názorama výše