Milouš1 napsal:
Pokud pán, který tu Tatu nazývá indickou rikšou a jako vtip na doporučení auta do terénu, tak s ní má asi osobní zkušenosti. Ale já jsem ze zajímavost (protože také něco takového potřebuji) obvolal a napsal konkrétním lidem co toto auto vlastní, jaké s ním mají zkušenosti. Ale žádná negativa jsem nezaznamenal.. mluvit může jen ten, co ho má, zná a jezdí s ním a ne subjektivní pocit. Než předražené Hiluxe, Amaroky, L200 tak radši indickou rikšu na ulomek ceny a servis je na SK. LAda je sice fajň, ale nemá korbu - což je obrovské mínus v mojem případě.
Jsem skeptický k vozům, které si "někdo" vyrobí a má všechno "své" nevím kdo to bude opravovat kde budu brát náhradní díly a kde budu žebrat o servis. Nehledě na to, že nevím jak se dovolám reklamace.
Ačkoliv Lada nemá korbu, může mít tažné, ano vím tažné není to samé co korba - to uznávám v polomu s korbou a nebo s vlekem je to rozdíl, ale je to vše na promyšlení konkrétního člověka.
Omlouvám se za "urážku" auta, je to volba každého člověka a pojal jsem to až moc "agresivně".
Nicméně bych to vozidlo nechtěl ani zadarmo, stejně jako Ssangyong nebo podobná vozítka za v začátcích levné ceny.
PS: nedávno jsem sháněl díly na Ladu, dojel jsem do Prahy do prodejny, a ty ceny jsou více než lidové, to jsem opravdu nečekal po osobní zkušenosti s Hyundai, KIA, Toyota, VW apod.