David:
bod G nech bejt. POkud ti tvůj Ford jezdí vplném obsazení pod 7,5/100, klobouk dolů My máme doma Forda, taky Mondeo, stejnou modelovou řadu, co ty a v ní 1,8i. AS proto taky vím, co ta dokáže. A nesnaž se mi tvrdit, že o polovinu větší motor s 2 válci navíc by jezdil za méně, než ona 1,8. Hahaha.
Ale abychom neplkali, domnívámse, že kdo si koupí V6 s HDM automatem a autem 1650kg těžké, tak na litřík příliš nehledí. To by bylo lepší koupit si např. - nevím s litrovým motorem. Toť můj pohled. kdosi tu npasal reálně dosahovanou spotřebu a ty jis se chytil.
G37: mám MY2011 a najeto 100500km. Jediný problém, dá li se to tak nazvat, je lehce prosezená bočnice u řidičova sedadla. Přici jen sedák je dalo od prahu a při nástupu/výstupu musíš jít tělem přes něj. A to maí, jak jsem koukal, všechny I po cca 60-100tkm.
Jinak k autu jako takovému nemám výhrad. Mně osobně v něm nic nehrká, neklepe, nedrnčí, podovzek je v supr čupr stavu. Olej mi nežer vůbec, ani když jedu ostřeji, ale já s ním teď nejezdím, mám jeje jako 4. auto v rodině
Za zimu od výměnu zimních kol jsem najel 450km
Proto taky, když jsem potřeboval tuhle vyjet, musel jsem napřed dobít baterii, po měsící byl KO a nenastartoval jsem. Holt jsem teď dost v zahraničí a auto doma stojí a jen se na něj platí. Skoro si říkám, že půjde k někomu jinému a já si nechám jen Subaru a bude.
Co je možní i vlastnost, to nevím, tak xenony svítí dost bídně. To např. Outback je laser proti tomu. ANi výměna Osram night breaker nepřinesla výrazné zlepšení.
Co se týká mé spotřeby, tak jánejsem dost průkazný vzorek, podle kterého by se dalo uszovat na postřebu jakéhokoliv auta. Když mi v Průhonicích tvrdili, že "pane, pod 10 to nejde", jsem si myslel své. Samosebou, že to JDE: ale tohle auto není o dokazování toho, co jd e a co ne. Fakt je, že nejníže jsem se dostal na 8,4. Nyní po zimě a "dobíjeících a aproimazávacích" pojížďkách mám 9,8. Takže pod 10 to určitě jde. Ale nesmí se vjet do města. Holt tak to je. Já s tím byl loni několikrát u zákazníka ve Štětí a od mě (Šumperk) a zpět to je 520km. Tady se dokážu dostat pod 9 v klidu (obvykle 8,8). Ale jedu tak, abych neplati a s vědomím, že si chci vydělat, ne projet tisíce v benzínu. Rozptyl spotřeby je prostě velký, ale to každý, kdo se o takové motory zajímá, ví.