0
zpět

diskuze k tématu: Automat pro mámu

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla
cobo
počet příspěvků43
datum registrace05.03.2015
Pondělí 27.03.2017 18:10, Automat pro mámu
Zdravím,
řeším výběr vozu pro moji matku. Mělo by to být nové. Chtěl bych asi něco ze segmentu C, benzín a pokud možno automat. Bude to znít divně ale jsem si jistý že bude chtít světlý interiér, tmavé jí přijdou ponuré, to bohužel vyřazuje dost kandidátů. Celkem logická volba by byl golf ať už obyčejný nebo možná i sportsvan. Ve všem vlastně vyhovuje. Ale já prostě nedůvěřuji 7DSG. Kdyby byla mokrá tak bych to ještě akceptoval ale o těch suchých mám jen špatný info. Má někdo jiný návrh. Mě se líbí nová astra a pokud se nepletu tak ta má snad i standartní automat. Ale tam snad nelze nakonfigurovat ten světlý interiér. Má někdo nějáký nápad? děkuju
reagovat
BobanHTP
počet příspěvků2404
datum registrace19.08.2015
Úterý 28.03.2017 09:46, Světlé čalounění
Ahoj, u Astry je možnost navolit světlé čalounění, to by mohlo stačit podle mě

reagovat
mufik.martin
počet příspěvků248
datum registrace09.05.2007
Středa 29.03.2017 06:48, RE: Automat pro mámu
Pokud GOLF jinak vyhovuje tak bych se toho sucheho DSG tolik nebal. Pokud to koupite nove a priplatite prodlouzenou zaruku tak by to melo byt v pohode. Nevim na jak dlouho planujete Auto koupit, ale u noveho bych se nebal.

cobo napsal:
Zdravím,řeším výběr vozu pro moji matku. Mělo by to být nové. Chtěl bych asi něco ze segmentu C, benzín a pokud možno automat. Bude to znít divně ale jsem si jistý že bude chtít světlý interiér, tmavé jí přijdou ponuré, to bohužel vyřazuje dost kandidátů. Celkem logická volba by byl golf ať už obyčejný nebo možná i sportsvan. Ve všem vlastně vyhovuje. Ale já prostě nedůvěřuji 7DSG. Kdyby byla mokrá tak bych to ještě akceptoval ale o těch suchých mám jen špatný info. Má někdo jiný návrh. Mě se líbí nová astra a pokud se nepletu tak ta má snad i standartní automat. Ale tam snad nelze nakonfigurovat ten světlý interiér. Má někdo nějáký nápad? děkuju

reagovat
BobanHTP
počet příspěvků2404
datum registrace19.08.2015
Středa 29.03.2017 10:24, DSG7 se suchou spojkou nebrat
Prakticky je nejlepší si projít fora pro Škodu, kde se dá dovědět o "kvalitě" suché DSG nejvíce.
Dvouspojka od Fordu Powershift je na tom mnohem lépe
Ono vůbec mě připadá pro mamky mnohem lepší auto např. Peugeot 2008 nebo Ford B-MAX, Renault Captur, Opel Meriva nebo i Suzuki S-Cross
To že životnost suché DSG je do 150tis.km může být problém i v případě, že auto budeš chtít prodat. Ono totiž pověst této převodovky začíná být "legendární"

reagovat

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.