Pátek 22.04.2016 09:17,
Novy motor
Urcite novy motor. Generalka Vas vide draho. Ak sa o ten motor pred Vami starali tak, ako to popisal mechanik, budu tam obrovske vole nie len na ventiloch, ale aj kruzkoch, loziskach, atd. Motor pojde slabo a v zavislosti na rozdieloch tlakov bude minimalne pri starte triast celym autom. Ten dym to je spaleny olej, ktory jednoducho motor nemaze, lebo su take vole, ze olej vzdy stecie. Tym padom pri vybuchu buchne nielen benzin, ale aj zvysky oleja vyhodene do valca. Co sa nespali, vyleti vyfukovymi ventilmi priamo na katalyzator. Ten sa upcha a casom motor uplne zadusi. Je to lahko spoznatelne aj tak, ze rano po nastartovani motor vidava zvuky akoby isiel nasucho. Neriesit a zohnat novy motor. Do generalky by som osobne nesiel, pretoze cena bude vyssia, a zaroven z mojej skusenosti viem, ze ked uz sa motor rozoberie, nikdy ho nezlozia tak, aby isiel 100% (pretoze su to ludia, ale asi mam len ja take zle skusenosti). Teraz, ked viete ze motor je KO, tak kym zozeniete iny motor, skuste tam naliat olej typu 15-60, alebo nieco este hustejsie. Mozno to na chvilu pomoze..
reagovat