0
zpět

diskuze k tématu: Kombík nižší střední třídy 3 roky max 300tis

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 14.09.2013 21:06, Kombík nižší střední třídy 3 roky max 300tis
Dobrý den,
byl bych rád pokud byste mi mohl poradit, sháním kombi nižší střední třídy, dá se říci že zánovní s malým nájezdem a co nejmladší (2010 - ) Do 300tis. Roční nájezd max. 20tis. km, denní ježdění po městě na krátké vzdálenosti, sice aktuálně vlastním dieselový motor (1.9TDI) ale nových se trochu obávám, že bych krátkými vzdálenostmi auto ničil hlavně DPF, takže raději benzín. Vybírám mezi novým Fordem Focusem (auto máme ve flotile v naftové verzi a docel ho dobře znám), Opelem Astra a Golfem VI (Octavii schválně vynechávám). Můj největší favorit je Golf, bohužel benzínových verzí je výrazně méně než naftových, tak bych se přeci jen ještě zeptal, jaký je 1.6 TDI CR ? Díky moc
reagovat
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Čtvrtek 17.10.2013 23:06, re:
Dobrý den. Souhlasím, že pro Vás bude lepší benzínový motor. Co se týče výběru vozu, jako nejlepší variantu z nich já osobně vidím Ford Focus s benzínovou šestnáctistovkou. Je velmi spolehlivý a nebývají s ním prakticky žádné vážnější problémy. Opel Astra je krásné auto a z trojice největší, trpí ale poměrně vysokou hmotností. Co se týče Volkswagenu Golf a motoru 1.6 TDI, to, jak se tato pohonná jednotka povedla, ukáže až čas.
reagovat

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.