Davidek napsal:
Zdravím. Chystám se na koupíš svého prvního vozu a po nějakém tom hledání jsem narazil na jednoho Golfa. Chtěl bych se zeptat, zda ta cena je za takové auto, pokud je v popisovaném stavu, reálná, nebo zda je napalena příliš vysoko a zda se koupe takového auta vyplatí, nebo muzu čekat po par najetých KM problémy. Co se tyče aut, nejsem žádný velký znalec, ani malý, a dobra rada by mi přišla k užitku. Předem děkuji Odkaz na auto http://www.automojzis.cz/auta?page=3
Auto z venku pěkné, není vícebarevné (špatně lakované po nehodě), zevnitř čisté. Člověk si až říká, kde je ten chyták? U dovozů totiž většinou nějaký je. Auta jsou v německu stejně drahá jako tady a pan dovozce chce svý prachy a pana bazarník taky...
Vzhledem k tomu, že jsem vlastnil auto se stejnými pedály, jako má toto, tak jsem si na první pohled říkal, no... Tohle má podle mne tak kolem 200. Na tachecu 160. No teoreticky snad.
Pak koukám na servisku. Dle servisky to mělo najeto po 5 letech provozu 75 tisíc km, tedy 15 tisíc za rok. Je to staré 15 let. Mělo by to tedy mít najeto 225 tisíc km.
A to je možná. opakuji možná ten chyták. Není vyloučeno, že to pan dovozce, nebo pan bazarník trošku upravil, aby se kupec moc necukal, že 225 je už moc.