0
zpět

diskuze k tématu: wolksvagen Golf 2

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla
PatrikHabich
počet příspěvků2
datum registrace17.06.2013
Pondělí 17.06.2013 21:01, wolksvagen Golf 2
Koupil jsem před před pár měsíci VW golf 2 1,8 RP . Bohužel jsem byl důvěřivý , tedy blbý a prodejci jsem věřil všemu co mi řekl . Auto jsem koupil bez přítomnosti automechanika , protože mi prodejce tvrdil , že už má kupce , ale že je to nějaký cizinec , že si proto zítra přijede , a že se mu to nechce cizinci prodávat , že když si proto přijedu dnes , tak mi to nechá . Stalo se . Jel jsem pro něj přes 200 km .V inzerátu stálo , že je vůz GARÁŽOVANÝ . V inzerátu bylo také uvedeno , že je vůz provozu schopný . Také tam napsal , že je potřeba vyvařit jeden práh , protože v něm je díra + výměna předních pneu popřípadě brzd a že by mělo vozidlo technickou projít .

Skutečnost byla jiná .
Automechanik se zhrozil . Auto je shnilé pod lištami na všech dveřích + blatníky . Na výměnu jsou oba prahy včetně podlahy . Spojka je na výměnu a motor netěsní . V alternátoru odešlo během několika dní ložisko / připadá mi , že to moc nedobíjí . Přední náprava je shnilá totálně . Rozvody odsloužili .

Vzhledem k tomu , že se mnou prodávající při domluvě po prodeji akorát vychcával , tak jsem se obrátil na policii . Ti mě poslali na státní zastupitelství a tam mi řekli , že to nemá cenu řešit .

Mě by zajímalo , jestli to má cenu opravovat . Za auto jsem zaplatil 7000,- + 5000,- eko poplatek . Nějak jsem se rozhodl , že si naspořím na vůz jiný , zachovalý cca 70 000 až 100 000,- , ale pak mě napadlo za ty peníze bych mohl investovat do golfa / má to cenu ?
reagovat

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.