ezrafitz napsal:
ahoj, je mi 24 let. A jde mi pouze o jedno a to je rychlost. Nechystám se na rodinu, nepotřebuju místo v kufru, vlastně nepotřebuju pomalu ani kufr. Jezdím několik let v rodinném voze po tatovi a nesnáším to auto, protože se začíná rozpadat, ale to odbočuju. Nevěřím prodeji ojetých aut a chci si pořídit vlastní malou, novou raketu. Jezdím denně do práce cca 25 km. Sem tam na nějaký výlet s přítelkyní, do obchodu, a párkrát do roka otočím čr, svk a ted s novým autem (jestli do toho prásknu) třeba i dovču u moře. Takže hledám nějakého mini sporťáčka, abych si mohl ráno posunout budík o pět min a nepřijet pozdě do práce. Manuální polo gti s výkonem 141kw a zrychlením na 100 za 6,5 mi příjde jako nejlepší volba, pokud bych chtěl vrazit do auta pul mega a to je muj strop (zatím stále pomyslný :D) ...další adept by možná mohl být Suzuki swift sport, ktery je o pár kw slabší ale taky o něco levnější..Moje otázka prostě zní takto: za předpokladu, že bych byl ochotný do auta vrazit půl mega, prohloupil bych s dražším polem na úkor swiftu? Nebo by jste mi doporučili ještě jiný vůz? Jde mi pouze a jen o výkon a rychlost...a taky bych rád projel zatáčkou..a na dražší auta nemam :Ddíky za rady, upozornění atd...
Nejdříve sepiš závěť, pak si uvědom, že většinou nezabiješ jen sebe, ale někoho, kdo za tvou posedlost rychlostí vůbec nemůže, ono zabít celou rodinu s dětmi není zrovná vizitka tvého intelektu a moudrosti
Doporučuji = začni závodit, je jedno jestli v motokárách nebo něčem jiném, tam nech vyždímat testosteron. Pak si v klidu a komfortu sedni a jeď domů a modli se, že nezabiješ ani sebe ani nedejbože někoho jiného