Úterý 25.04.2023 09:34,
VW Touareg V8, 250 kW, 4.2 TDI
Za mne jedině Volkswagen Touareg V8, 4.2 TDI, s výkonem 250 kW se vzduchovým podvozkem. Nepopsatelně suprové svezení, velký výkon i kroutící moment. Když potřebuješ nebo jen chceš, šlápneš na plyn a vystřelí tak, že zapadneš do té pohodlné a přitom super sedačky. Vzduchový podvozek má stavitelnou výšku s ovládáním z místa řidiče, navíc můžeš zvolit normální ON road nebo OFF road a vyjet skoro kamkoliv. Navíc s občasným blázněním a rychlostí i přes 200 km/h se vejdu v průměru do 8,5 litrů nafty na 100 km. Zatím vyjedu kamkoliv, neprší a nesněží na mne, nemám bahno v botách... ? Navíc Touareg může oficiálně a legálně táhnout těžký přívěs třeba s jachtou, bagrem, karavanem, s koňmi, apod. Když něco nakládáš do kufru auta, můžeš si ho snížit pro pohodlnější nakládání. Takovou káru jen tak neutaháš ? . A mimochodem např. BMW X6, Audi Q7 apod. na něj podle mne v leckterém ohledu nemají šanci. Mám několik let vyzkoušený rok 2013, žádné trable nemám, žádný předražený servis, olej měním po 15.000 km.
reagovat