ctverak napsal:
PavelKeprt napsal:
Souhlasím s ostatníma, nové nebo zánovní auto na benzín. Vámi uvedená auta (Octávka, Golf, Passat) v naftě budou všechno vylítané mrdky, s prominutím. Passaty v tom roku výroby za ty prachy budou mít všechny najeto okolo 200 000 km.
Na slušnou Octávka nebo Golfa 300t bohatě stačí, to není zas tak malý rozpočet. Nové auto v záruce je vždycky sázka na jistotu, ale né každý se spokojí s holátkem v základní výbavě. Třeba manuální klimu bych u ž v autě nechtěl, stejně tak Bluetooth handsfree je pro mě nutnost. Já bych šel do ojetého se slušnou výbavou.
Passat za ty prachy bude mít na budíku 200t, to ale znamená tak o 100t víc v realu.
Bluetooth handsfree stojí pár stovek maximálně tisíc a když se u ojetiny podělá digiklima (u některých dost často) je nutno ji opravit protože auto ani netopí ani nevětrá. A většinou je to dost drahé. U manuálu holt jen nechladí, to se dá přežít.
Samozřejmě každý má jiné priority, už jsem tu četl jako závažný nedostatek i absenci blikačů v zrcátkách, což mi přijde fakt ulítlé